Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au împăcat! Au petrecut împreună ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat! Ce detaliu se observă în imaginile surprinse:

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au împăcat! Au petrecut împreună ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat! Ce detaliu se observă în imaginile surprinse:

Alex Bodi și Bianca Drăgușanu au decis recent să se despartă. Deși actele de divorț ar fi fost deja depuse, iar el a confirmat că nu mai formează un cuplu cu blondina, lucrurile par să se fi schimbat.

Loading...

Aseară, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au mers la petrecerea unei prietene. S-au fotografiat alături de ceilalți invitați, iar el chiar a redistribuit imaginile publicate de Bianca pe rețelele de socializare.

În plus, pe mâna divei a apărut din nou inelul cu care afaceristul din Mediaș a cerut-o de soție, semn că lucrurile au luat o întorsătură pozitivă după ce actele de divorț au fost depuse.

Bianca Drăgușanu a depus actele pentru divorțul de Alex Bodi la mai puțin de trei luni după cununia civilă.

De-a lungul perioadei în care Bianca și Alex Bodi au format un cuplu au circulat nenumărate informații și zvonuri despre tratamentul aplicat de tânărul om de afaceri soției lui. Drăgușanca ar fi fost bătută de partenerul de viață de mai multe ori, iar la un moment dat a ajuns chiar și la Urgențe la Spitalul Floreasca în urma unor lovituri de pe urma cărora s-a ales cu o coastă fisurată.

„Au fost patru episode de violenţă ieşită din comun într-un an şi patru luni cât a durat această poveste. Bianca a fost bătută şi înşelată de prea multe ori. Alex Bodi este un tip agresiv şi periculos. A avut şi o coastă fisurată şi a ajuns la Urgenţă, iar zilele trecute, când a aflat de divorţ, Alex i-a înfipt furculiţa în mână. În aceste condiții, Bianca nu a avut ce să mai facă decât să-şi dorească un divorţ rapid de soţul agresiv”, a declarat o sursă apropiată Biancăi Drăgușanu pentru click.ro.