Ce facea Valentina Pelinel in timp ce Cristi Borcea era eliberat:

Ce facea Valentina Pelinel in timp ce Cristi Borcea era eliberat:

Valentina Pelinel a așteptat încă de la început ca soțul ei să fie eliberat. Acum, visul ei s-a îndeplinit, iar astăzi Cristi Borcea a ieșit zâmbind din Penitenciarul Jilava și gata să-și revadă familia. Soția lui s-a pregătit intens pentru momentul acesta. 

Loading...

Astăzi Cristi Borcea a pășit liber după poarta Penitenciarului Jilava. Fostul acționar al Dinamo a fost eliberat și imediat s-a urcat în mașina ce îl va duce la familia lui. Valentina Pelinel s-a pregătit mult pentru momentul revederii cu soțul ei, iar cu doar câteva ore înainte a mers într-o clinică de înfrumusețare pentru a fi cea mai frumoasă soție atunci când bărbatul său va pășii pe ușa casei lor: „My happy place, locul unde mă încarc cu liniște și energie pozitivă pentru o nouă săptămână”, a scris Valentina Pelinel în dreptul unde-i fotografii. Într-adevăr, săptămâna aceasta va fi una cu multă energie bună pentru că de acum familia se va reuni, iar împreună cu soțul ei vor avea multe de povestit. 

Cei doi au motive mari de fericire

Valentina Pelinel și Cristi Borcea au motive de fericire în plus. Dacă astăzi, fostul acționar Dinamo a ieșit din închisoare, în urmă cu doar câteva zile gemenele cuplului Rania și Indira au împlinit vârsta de opt luni. Cele două au venit pe lume pe 1 martie.

Cristi Borcea și Valentina Pelinel mai au împreună mai au un băiețel de 3 ani.