Lidia Buble, aproape dezbrăcată în noua fotografie de pe contul său de socializare. Fanii sunt în delir de cand au vazut-o asa:

Lidia Buble, aproape dezbrăcată în noua fotografie de pe contul său de socializare. Fanii sunt în delir de cand au vazut-o asa:

Lidia Buble uimeşte pe zi ce trece. Cântăreaţa a scăpat de mult de inhibiţii, iar de atunci nu se mai ascunde. Artista a postat o fotografie pe contul său de socializare în care apare cu bikinii la vedere.

Loading...

Lidia Buble are mereu grijă ca fanii de pe contul de socializare să reacţioneze la postările pe care aceasta le publică pe pagina sa. Cântăreaţa are parte de o carieră de succes, dar şi de un corp pe care multe dintre domnişoare sunt invidioase. Frumoasa blondă a postat pe contul său o fotografie extrem de sexy. Cântăreaţa apare într-o pereche de bikinii ce îi scot în evidenţă formele bine formate. Fanii nu au stat pe gânduri şi au răsplătit-o pe artistă cu zeci de aprecieri, mai ales bărbaţii care cu siguranţă au privit imaginea cu foarte mare interes.

Cât investește Lidia Buble în imaginea sa
„Îmi place să investesc în imagine, pentru că până la urmă noi artiștii asta vindem, imagine. Îmi place tot ceea ce înseamnă fashion și ține de fashion, așa că 70% din bănuții mei se duc pe haine”, a declarat Lidia Buble, pentru Libertatea.

Lidia Buble mărturistește că își dorește mereu să fie diferită, cu un stil inedit și diferit față de cel al colegelor de breaslă. Nu vrea să fie machiată și îmbrăcată precum alte persoane și caută mereu să fie orginială în stilul pe care îl afișează în fața fanilor.

„Nu îmi place să văd mai multe persoane îmbrăcate la fel sau machiate la fel și îmi place mereu să fiu «ruptă din peisaj», cum se spune. Îmi place să aleg lucruri deosebite. Majoritatea cumpărăturilor le fac online, caut piese speciale, pe care să nu le vezi peste tot”, a mai spus Lidia Buble, potrivit sursei citate.