Simona Halep făcută praf! Andrei Caramitru a criticat-o pe campioana noastra pe Facebook: „Of, of, of, păcat că…”:

Simona Halep făcută praf! Andrei Caramitru a criticat-o pe campioana noastra pe Facebook: „Of, of, of, păcat că…”:

Andrei Caramitru, fost consilier al politicianului Dan Barna, i-a transmis un mesaj pe Facebook Simonei Halep, ținându-i morală că își asociază imaginea cu aceea a lui Ion Țiriac.

Loading...

Simona Halep a postat ieri un mesaj care a stârnit reacția lui Caramitru, a informat adevarul.ro.

„Zilele trecute, noi jucătorii, am citit o știre prin care cineva anunța un succes triumfător al unei noi întârzieri la procedura de recunoaștere a noului președinte al Federației Române de tenis, Dl Ion Țiriac.

Noi știm că aceste alegeri au fost democratice și avem convingerea fermă că, la ora actuală, Ion Țiriac este singurul om care nu poate fi suspectat de vreun interes cu privire la conducerea tenisului din România. Cu toate astea, noi nu înțelegem de ce Ministerul Tineretului și Sportului refuză în continuare să finanțeze Federația Română de Tenis. Aceasta finanțare nu este pentru noi, este pentru activitatea de zi cu zi a Federației și în special pentru toate acțiunile dedicate juniorilor și tinerilor jucători de tenis.

Suntem oricum în ceasul al 12-lea, la un nivel scăzut al întregului sport din România și cu toate astea ministerul refuză să finanțeze o Federație pentru că cineva contestă în instanțe în permanență acțiunile Federației. Nu înțelegem cum s-a ajuns în această situație și de ce nimeni nu ia o hotărâre sau o poziție față de toate aceste probleme”, a scris Simona Halep pe Facebook.

„Asocierea ta cu Țiriac îţi face mare rău. Şi textul asta e probabil scris de el nu? Of, of, of. Păcat”, a scris Andrei Caramitru pe Facebook.