Carmen de la Sălciua a ajuns pe mâna medicilor. Ce s-a întâmplat cu artista:

Carmen de la Sălciua a ajuns pe mâna medicilor. Ce s-a întâmplat cu artista:

Carmen de la Sălciua ar face orice ca să fie cât se poate de frumoasă. Trage din greu în sala de fitness, însă în urmă cu ceva vreme a decis că este nevoie de ceva ce îi va schimba viața. Cântăreața și-a operat nasul, iar acum a ajuns din nou pe mâna medicilor.

Loading...

Carmen de la Sălciua este o femeie frumoasă, dar și o artistă de excepție. Piesele sale ajung rapid la inimile și sufletele fanilor, iar cântăreața este în al noulea cer. Pentru că viața de artist necesită multe sacrificii, Carmen a decis că este nevoie de o schimbare radicală. În urmă cu ceva timp a mers pe masa doctorului estetician și și-a operat nasul, iar de atunci fizionimia ei s-a schimbat complet. Acum, cântăreața și-a anunțat fanii că a ajuns din nou pe mana medicului, însă nu este niciun motiv de îngrijorare. Probabil este vorba doar despre un control după operație.

Este din nou fericită
De ceva vreme, viața lui Carmen de la Sălciua a prins o nuanță roz, iar aici nu ne referim neaparat la culoarea mașinii cu care aceasta cutreieră țară în lung și-n lat, ci la relația cu Culiță Sterp. Cei doi sunt din nou împreună, iar acest fapt a fost făcut oficial chiar la nunta surorii cântărețului. Carmnen de la Sălciua și Culiță Sterp au mers braț la braț, iar toate privirile au fost țintite către cei doi.

Mai mult decât prezența la eveniment a fost și faptul că atât Carmen de la Sălciua cât și Culiță Sterp apar reciproc în videoclipurile pe care aceștia și le-au lansat, semn că de acum nimic nu-i mai poate despărți.

Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp au trecut printr-un divorț controversat, însă acum așteptam să vedem dacă cei doi vor merge din nou în fața ofițerului de stare civilă pentru un nou mariaj.