Cătălin Botezatu a făcut o criză de nervi când a auzit că Bianca a fost snopită în bătaie de Bodi pe stradă!Ce-a putut să spună despre soțul ei:

Cătălin Botezatu a făcut o criză de nervi când a auzit că Bianca a fost snopită în bătaie de Bodi pe stradă!Ce-a putut să spună despre soțul ei:

Cătălin Botezatu a făcut o criză de nervi când a auzit că Bianca a fost snopită în bătaie de Bodi! E şocant ce a putut să spună.

Loading...

Cătălin Botezatu şi Bianca Drăguşanu au avut o relaţie în urmă cu mai bine de zece ani, iar după încheierea legăturii amoroase au rămas foarte buni prieteni. Celebrul designer a sărit de fiecare dată, ca o fiară, să o apere pe frumoasa blondă spunând mereu că aceasta are un suflet minunat şi că niciodată nu a fost materialistă.

„Bianca este ca o felină pe care nu poţi să o închizi într-o cuşcă. Ea trebuie să trăiască în habitatul ei, să fie admirată, dorită, curtată… Dacă nu se simte aşa, nu mai e Bianca. Să vă spun ceva şi ştiţi că eu nu mint! Bianca Drăguşanu nu este materialista, cum spun toţi. Va zic clar, dacă era materialistă, puncta la nivel de miliardari, oameni cu avioane private iahturi, stiu eu ce vorbesc. Mulţi şi-au dorit şi ar fi dat orice să fie cu ea, dar Bianca i-a refuzat fără să clipească. Şi pe mine m-a iubit pentru ceea ce sunt, nu pentru faimă. Îmi pare rău că este catalogată „femeie uşoară”. Nu e aşa, pur şi simplu nu a avut noroc. A investit sentimente şi încredere în bărbaţi care nu o merită sau care nu voiau ceva serios de la ea. Daca o femeie a fost cu zece bărbaţi asta nu înseamnă că e c…ă. E aşa dacă le-a cerut bani după nopţile de dragoste”, a declarat Cătălin Botezatu.

Ei bine, după ce a auzit că fosta lui iubită ar fi fost agresată de omul de afaceri Alex Bodi, designerul a făcut o criză de nervi.

„Măi, eu nu ştiu ce naiba se întâmplă în societatea asta! Văd femei care se bucură că Bianca ar fi fost agresată! România ocupă un loc fruntaş în topul ţărilor cu cele mai multe cazuri de violenţă domestică şi, culmea, râdem şi împroşcăm cu noroi când auzim de o agresiune, în loc să fim revoltaţi. Nu contează că victima e vedetă sau o necunoscută…Aşa ceva nu ar trebui tolerat! E adevărat că Bianca este agresivă verbal când se enervează, dar nimeni, absolut nimeni nu are dreptul să ridice mâna asupra ei. Şi, în general, asupra unei femei. Indiferent că eşti iubit, soţ, tată sau frate trebuie să ştii că e un sacrilegiu să dai într-o femeie!!!”