„Iubita mea, scoal─â-te😮” Urlete de durere langa sicriul tinerei moarte dupa ce a nascut! „Vreau sa mor….” Ce a urmat e socant. Mama tinerei a…:

Scene cutremur─âtoare la priveghiul tinerei de 19 ani din Br─âila care a murit la o lun─â dup─â ce a n─âscut. Apropia┼úii sunt ├«n stare de ┼čoc ┼či nu pot accepta faptul c─â nu o vor mai vedea niciodat─â pe Ana Maria.

Loading...

Mama tinerei are sufletul ├«ngenuncheat de durere ┼či nu ├«n┼úelege de ce s-a ab─âtut o a╚Öa nenorocire ├«n familia lor. Mai multe imagini de la priveghiul tinerei au fost postate ├«n mediul online, iar la un moment dat femeia a avut nevoie s─â se a╚Öeze, iar rudele au stropit-o cu ap─â, pentru a-╚Öi mai reveni ├«n sim╚Ťiri.

Mama Anei Maria a leșinat la priveghi
„C├ónd m-au chemat s─â semnez certificatul de deces ├«mi tremura m├óna! P├ói cum, ea trebuia s─â ├«l semneze pe al meu, nu eu pe al ei. Iubita mea, scoal─â-te, nu pleca, fata mea! Mi-ai rupt sufletul, aoleu. De ce, Doamne? Cu ce am gre╚Öit? Unde pleac─â fata mea? Pleac─â ╚Öi nu o s─â o mai v─âd niciodat─â. Vreau s─â mor ├«n momentul ─âsta, nu mai pot. Nu o s─â pot s─â tr─âiesc f─âr─â ea.”, ├«╚Öi strig─â durerea mama Anei Maria.

Ast─âzi, Ana Maria a fosy condus─â pe ultimul drum, din cauza unei erori medicale. T├ón─âra de doar 19 ani a ├«nceput s─â se simt─â r─âu, la c├óteva zile de c├ónd a n─âscut. A fost internat─â ╚Öi a doua zi a intrat ├«n stop cardio-respirator, iar medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva via╚Ťa.

Medicii au declarat ini╚Ťial c─â a murit din cauza meningitei, ├«ns─â ├«n urma autopsiei, cerut─â de familie, s-a aflat c─â ea s-a stins din cauza unei buc─â╚Ťi de placent─â care nu a fost cur─â╚Ťat─â la timp ╚Öi care s-a infectat, instal├óndu-se astfel septicemia.