A mers cu copilul in brate la inmormantare. Iubitul Anei Maria, tânăra din Brăila moartă la o lună de la naștere, afirmatii soc! Ce i-au facut medicii:

Familia Anei Maria, tânăra de numai 19 ani din Brăila, care a murit la numai o lună după ce a născut, din cauza septicemiei cauzate de faptul că medicii nu i-au înlăturat toată placenta, a făcut declarații sfâșietoare!

Loading...

Iubitul Anei Maria, tânăra din Brăila care a murit la numai 19 ani a făcut declarații cutremurătoare. Bărbatul a povestit ce i-au spus medicii fetei atunci când s-a prezentat la spital cu stări de rău, iar lucrurile au degenerat cum nimeni nu se aștepta. Iubitul Anei a povestit cum aceasta s-a dus la spital cu stări de rău, iar medicii i-au spus că este lăuză și exagerează. Mai mult, l-ar fi sfătuit pe bărbat să-i cumpere medicamente și i-au spus că totul va fi bine. Din păcate, la 48 de ore de la internarea în spital, Ana Maria a murit.

„I-au făcut un ecograf și i-au spus că are discopatie lombară și era era făcută praf…în interior era distrusă. I-au spus că exagerează, că este lăuză, că se alintă. Au trimis-o acasă, să ia 3 cutii de tratament și se va simți mai bine. I-au administrat un tratament pentru un microb” a spus iubitul Anei Maria, pentru Observator.

Tânăra de numai 19 ani din Brăila care a murit după ce a făcut septicemie, cauzată de faptul că medicii nu i-au înlăturat toată placenta, a fost condusă ieri pe ultimul drum în rochie de mireasă și cu alai de oameni în spate.

Părinții fetei sunt distruși de durere și speră să se facă dreptate pentru fata lor. Tocmai de aceea, au acționat în consecință și au făcut o plângere la poliție, iar oamenii legii au demarat o anchetă în acest caz.