Alexandru Cumpănașu, dezvăluire ȘOC despre Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu ”Fetele sunt acum împreună si…”:

Alexandru Cumpănașu a făcut zilele trecute o dezvăluire șocantă despre Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu, cele două tinere răpite de Gheorghe Dincă.

Loading...

Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei, cel care s-a ocupat de o anchetă amănunțită privind dispariția nepoatei sale, dar și a Luizei Melencu, este convins că fetele răpite de Ghoerghe Dincă sunt în viață.

”Eu sunt absolut convins că aceste două fete se află acum împreună. Nu știu cine și de ce le ține ascunse. Am fost în ”n” locații pentru a le căuta. Nu le-am găsit! Au fost multe informații false”, a dezvăluit zilele trecute, într-un live, Alexandru Cumpănașu.

Deși Gheorghe Dincă a mărturisit, la scurt timp după ce a fost reținut de autorități, că le-a omorât pe cele două fete pe care le-a răpit la distanță de trei luni una de cealaltă, familiile lor dar și mulți alți români, consideră că tinerele nu sunt moarte, ci sunt victime ale traficului de persoane, la ora actuală fiind duse undeva în străinătate unde sunt sechestrate.

Mama Alexandrei Măceșanu, unchiul acesteia, dar și mai mulți jurnaliști români și italieni au fost în Italia, acolo unde mai mulți martori au susținut că le-ar fi văzut pe fete, în diverse locații cunoscute pentru prostituție.

În urmă cu mai bine de o săptămână, într-un interviu, Alexandru Cumpănașu spunea că detectivii care au căutat-o pe Alexandra i-ar fi pierdut urma acesteia.

„Informaţie certă că este în viaţă, astăzi, nu mai am. Acum o lună de zile aveam informaţia că este în viaţă. A fost traficată din România printr-o reţea albaneză din Bari şi predată unei filiere arabe, pentru că Alexandra a făcut parte, din păcate, din acele comenzi speciale de care anumite persoane din Orient, arabii în mod special, cei care sunt mai bogaţi şi au harem, au nevoie. Este vorba despre oameni din Tunisia şi Maroc. A fost răpită pentru o astfel de reţea. Ultima mea informaţie este că a fost predată acestei reţele, în ciuda scandalului”, a spus Alexandru Cumpănașu, pentru dcnews.ro.