Cutremurător! Cine a găsit trupul neînsufleţit al lui Iulian, copilul de 8 ani dat dispărut. Continuă să iasă la iveală detalii şocante:

Durere fără margini! Vineri dimineaţă, Iulian Alexandru Biţică, copilul de 8 ani dat dispărut, a fost găsit fără suflare. Trupul său a fost scos dintr-un bazin de dejecţii al unui complex de porci. În cazul micuţului, continuă să iasă la iveală detalii şocante!

Loading...

Vineri dimineaţă, căutările au luat sfârşit. Din nefericire, pentru că Iulian Alexandru Biţică a fost găsit mort, într-un bazin de dejecţii al complexului de porci din Pecineaga. De altfel, în acelaşi loc, micuţul mai fusese căutat o dată de scafandrii voluntari de la Eforie.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Constanţa, citat de ziuaconstanta.ro, trupul neînsufleţit al lui Iulian Alexandru Biţică, băieţelul de 8 ani dat dispărut pe 2 noiembrie, a fost găsit de doi paznici.

Claudiu Biţică şi Alexandra Păuleţ urmau să fie supuşi testului poligraf vineri, 8 noiembrie. La şase zile de la dispariţie copilului lor însă, micuţul a fost găsit fără suflare şi, cel mai probabil, „vizita” la detectorul de minciuni va fi fie amânată ori anulată.

Părinţii băieţelului de 8 ani credeau că acesta a fost răpit în timp ce se plimba cu rolele.

„Este posibil să îl fi luat cineva cu o maşină şi acum e ascuns pe undeva şi îi este frică să iasă. Să vină acasă. Am strigat toată seara, peste tot, dar nu am auzit nimic. Sper să nu-l fi luat nimeni, să îşi bată joc de el”, spunea mama lui Iulian în urmă cu câteva zile.

Cercetările în acest caz continuă, iar poliţiştii vor stabili împrejurările în care şi-a pierdut viaţa micuţul.