„Eu am văzut-o pe Luiza. Este vie!” Anunt bomba de ultima ora in cazul Caracal:

La patru luni de când a fost descoperit cazul care a cutremurat România, apar noi detalii care pot schimbat foarte ușor firul poveștii. Despre Luiza Melencu au apărut mai multe informații potrivit cărora ar fi în viață, deși în urmă cu câteva luni Gheorghe Dincă le-a mărturisit anchetatorilor că a ucis-o, în casa lui din Caracal.

Loading...

Informația momentului în cazul de la Caracal vine din partea unei românce care muncește în Italia. Femeia afirmă cu vehemență că Luiza Melencu este în viață și chiar i-a cerut ajutorul atunci când a văzut-o. Românca susține că nu știa foarte multe lucruri despre crimele pe care Gheorghe Dincă a spus că le-a comis și astfel a reușit să facă mai greu conexiunile.

Cu toate acestea, și-a dat seama că fata pe care a zărit-o într-un bar dintr-un orășel mic de lângă Napoli este chiar Luiza Melencu, adolescenta pe care familia o așteaptă zilnic să se întoarcă acasă.

Femeia susține că ambele fete au fost scoase din țară prin intermediul unei rețele de prostituție și ambele ar fi în viață, chiar dacă cel numit „monstrul din Caracal” a spus că le-a ucis.

„Fetele nu sunt moarte! Să nu se mai insiste pe această treabă! Fetele sunt luate! Eu am văzut-o pe Luiza. Deci, Luiza sigur nu e moartă. Și ea a spus că Alexandra e cu ea. pe Luiza. Deci, Luiza sigur nu e moartă. Și ea a spus că Alexandra e cu ea. A zis că Alexandra este cu ea, a zis de acea probă de sânge că a fost luată sau tăiată din piciorul ei sau al Alexandrei, nu am înțeles. Și că: Pe noi cine ne-a scos din țară..” și a zis: Fii-sa!” Unde ați văzut-o pe Luiza? Am ieșit de la muncă, lucrez într-un magazin și am pauză. În Scauri. Este, să spunem așa, un mic orășel între Napoli și Roma. Cred că la începutul lui septembrie. Nu mi-am dat seama, nu urmărisem cazul. Acest bar are trei trepte, probabil că și-a dat seama că sunt româncă. Nu înțeleg… Mi-a zis: Help me! (n.red.: Ajută-mă!)”, a declarat femeia, potrivit România TV.