„Divortezi de Reghe?” Intrebarea unui reporter a starnit o reactie uluitoare! Da, Anamaria a spus ceea ce toata lumea banuia!

„Divortezi de Reghe?” Intrebarea unui reporter a starnit o reactie uluitoare! Da, Anamaria a spus ceea ce toata lumea banuia!

Lumea îi dă despărțiți, dar ei sunt cei mai fericiți! Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au o căsnicie la care alții doar visează, iar dacă cineva mai avea dubii în această privință, sexy-impresara a dat cărțile pe față și le-a arătat tuturor cât de bine se înțelege cu bărbatul iubit.

Loading...

Pe contul ei de Instagram, Anamaria Prodan a făcut un gest care le-a închis gurile tuturor răutăcioșilor! Sexy-impresara a postat două fotografii superbe de familie cu Laurențiu Reghecampf și micuțul Bebeto, băiețelul pe care Anamaria îl are, cu Laurențiu. Chiar dacă gurile rele i-au dat despărțiți de multe ori și s-a zvonit că relația lor nu mai este ca la început…ei bine, așa este!

Nu mai este ca la început, este cu mult mai bună și mai frumoasă și pesemne că trecerea timpului nu a introdus monotonia în căsnicia lor, ci din contră! I-a făcut să se iubească și mai mult și să se respecte, chiar și de la distanță, căci cu toții știm că afacerile nu le permit celor doi să petreacă prea mult timp împreună.

Ce spune Anamaria Prodan, despre fostul ei soț

Înainte de a fi căsătorită cu Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan a fost într-un mariaj cu Tibi Dumitrescu. Cu toate acestea, relația celor doi a fost sortită eșecului, dar aceștia au divorțat în condiții amiabile, iar Anamaria Prodan are numai cuvinte de laudă la adresa fostului său soț.

„Fostul soţ este pâinea lui Dumnezeu pe pământ. Este un om de o bunătate, de un caracter incredibil, un om muncitor, un tată cum puţini sunt. Noi suntem o familie toţi. Tibi s-a căsătorit cu Irina, dar noi suntem aşa ( n.r. uniţi). Este o chestie de educaţie. Nu am ce să-i reproşez primului meu soţ, m-a ţinut ca pe o prinţesă, mi-a făcut toate poftele, ce visam noaptea aveam ziua. Noi amândoi am tras să facem bani pentru copiii noştri. Am divorţat pentru că la un moment dat eu eram un om foarte agitat şi el un om foarte cumpătat, eu voiam televiziune, el nu voia”, a spus Anamaria Prodan la Antena Stars.