Prima fotografie cu fiul lui Ștefan Bănică și al Laviniei Pîrva: „Îl iubesc cu toată ființa mea”

Prima fotografie cu fiul lui Ștefan Bănică și al Laviniei Pîrva: „Îl iubesc cu toată ființa mea”

Ștefan Bănică și Lavinia Pîrva sunt cei mai fericiți părinți, cu atât mai mult cu cât în viața lor a avut loc astăzi un eveniment extrem de important. Fiul lor a împlinit 6 luni și Lavinia a ținut să împărtășească bucuria și cu fanii ei de pe rețeaua de socializare Instagram, dar nu oricum, ci făcându-le acestora o bucurie foarte mare!

Loading...

Lavinia Pîrva este cea mai fericită mămică! Artista este cum nu se poate de bucuroasă astăzi, când fiul ei și al lui Ștefan Bănică a împlinit 6 luni. Și cum altfel să marcheze această zi importantă, dacă nu postând prima fotografie cu micuțul?

Pe contul ei de Instagram, Lavinia Pîrva a postat prima fotografie cu fiul ei și al lui Ștefan Bănică, alături de un mesaj care i-a dat pe spate pe toți internauții.

„Astăzi este o zi importantă pentru mine. Îngerașul meu a împlinit 6 luni. Este băiețel mare, este ager, haios și cred ca este și foarte talentat” a scris Lavinia Pîrva, în dreptul fotografiei cu micuțul. Mai mult, soția lui Ștefan Bănică le-a mărturisit tuturor internauților cât de mult îl iubește pe fiul ei, dar a povestit și ce înseamnă, pentru ea, sentimentul de a fi mamă.

„Îi doresc numai zile senine și pline de frumos, de bunătate, de realizări și înțelepciune. Îl iubesc cu toată ființa mea. Este un sentiment care nu se poate exprima în cuvinte. Este un sentiment Dumnezeiesc!” a mai scris Lavinia Pîrva, în dreptul fotografiei. Chiar dacă artista a postat prima poză cu bebelușul ei și al lui Ștefan Bănică, internauții nu au putut să vadă cu cine seamănă micuțul, pentru că Lavinia l-a fotografiat din lateral, iar fața acestuia nu s-a văzut.