ANUNTUL E OFICIAL! Când ninge în România, inclusiv în București:

ANUNTUL E OFICIAL! Când ninge în România, inclusiv în București:

Temperaturile se mențin mult mai ridicate decât ar fi normal în această perioadă, însă iarna tot trebuie să vină la un moment dat. Asta nu înseamnă că iarna nu trebuie să își facă prezența simțită la un moment dat. Ei bine, meteorologii au realizat prognoza meteo pentru următoarea perioadă și au stabilit o dată când ar trebui să cadă primii fulgi de nea, chiar și în Capitală.

Loading...

Cei care abia așteaptă să vadă primii fulgi de zăpadă mai au de așteptat puțin. Asta pentru că, potrivit experților, abia în decembrie se vor putea bucura și cei din Capitală de niște zăpadă.

Când vine prima zăpadă în București
Potrivit informațiilor de pe Accuweather, prima zăpadă este programată pentru ziua de 12 decembrie. Asta, după ce temperaturile vor suferi niște modificări, aducând valori mult mai scăzute față de cele cu care ne-am obișnuit în această toamnă. Schimbarea majoră este prognozată pentru 27 noiembrie, atunci când ar urma să vină temperaturi mult mai scăzute decât ar fi normal: ziua, 2 grade, noaptea, -5 grade!

Vreme neobișnuit de caldă

Până atunci, însă, nu trebuie să ne facem prea multe griji că vom îngheța de frig. Temperaturile se vor mai menține o perioadă mai ridicate decât ar fi normal. Media va fi în jur de 14-16 grade, până în ziua când valorile vor scădea brusc iar iarna își va intra în plin.

Tot potrivit prognozei meteo realizate pe o perioadă îndelungată, ar urma să ningă de Revelion, de Crăciun fiind soare și frig.