Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp, anunț oficial despre cea de-a doua nuntă a lor: „Suntem fericiți”:

Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp, anunț oficial despre cea de-a doua nuntă a lor: „Suntem fericiți”:

Culiță Sterp a vorbit despre o psibilă nuntă cu fosta lui soție, Carmen de la Sălciua.

Loading...

Culiță Sterp și Carmen de la Sălciua s-au afișat ca un cuplu în urmă cu puțin timp, iar fanii s-au bucurat enorm pentru cei doi artiști. Toată lumea așteaptă o a doua nuntă, însă interpreții nu par hotărâți să ajungă din nou în fața altarului.

“Nu îmi mai trebuie! Am fost o dată cununat, aşa că este suficient. Noi suntem acum fericiţi aşa, necăsătoriţi, şi încercăm să evităm, pe cât posibil, apariţiile în presă şi interviurile”, a declarat Culiță Sterp pentru Spynews.

Deși divorțați, legal, Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp se consideră, și acum, soț și soție. ”Ei au divorțat, dar cum amândoi sunt foarte credincioși, sunt convinși că jurămintele făcute la altar sunt cele care le definesc relația”, ne-a spus un apropiat de-al celor doi. Din acest motiv, cei doi se alintă, acum, după împăcare, cu ”soțiorul meu” sau ”soțioara mea” și au discutat deja despre momentul în care vor deveni, din nou, legal, soț și soție”, a declarat o sursă pentru WOWbiz.

”După ce Carmen și Culiță s-au împăcat au început să vorbească despre viitorul lor împreună. Și, normal, au decis să redevină soț și soție, așa că, anul viitor, vor face pasul. E adevărat, îl vor face doar la Starea Civilă, pentru că, la Biserică, sunt deja cununați. Dar, înainte de a merge la Starea Civilă, mai vor să facă și o slujbă la Biserică, pentru a-și reînnoi jurămintele și pentru sfințirea verighetelor”, ne-a mai spus un apropiat de-al celor doi.