De unde a luat Ileana Ciuculete boala care a ucis-o. A murit de…:

De unde a luat Ileana Ciuculete boala care a ucis-o. A murit de…:

Una dintre cele mai șocante momente din showbiz-ul românesc a fost moartea Ilenei Ciuculete. Prematur și destul de subit, decesul artistei a venit ca un trăsnet pentru toți cei care au admirat-o. Cântăreața a fost răpusă de o boală cumplită, care a evoluat galopant.

Loading...

Ileana Ciuculete a murit, răpusă de ciroză, la numai o săptămână de la debutul bolii. Toată lumea a fost șocată, mai ales pentru că apropiații declarau că artista părea bine și sănătoasă.

De unde luat Ileana Ciuculete Boala
Ciroza a debutat pe fondul unei hepatite C, boală de care artista a aflat abia foarte târziu. A evoluat rapid, iar medicii n-au mai putut face nimic pentru ea.

Îngrijorător este că această afecțiune, și anume hepatita C, poate să îmbolnăvească pe oricine, fiind foarte ușor să te infectezi cu ea. Personalul medical i-a explicat lui Cornel Galeș, soțul Ilenei Ciuculete, că boala poate fi luată până și prin manichiură sau pedichiură, dacă sunt făcute cu ustensilele unei persoane infectate.

„Pe 21 februarie a debutat o ciroză din hepatită C, dintr-o dată, din senin. Pe 4 februarie am fost la un spectacol ne-am distrat, ne-am uitat la TV, nu a avut nimic. După aceea a debutat asta, a făcut analize şi s-a dat totul peste cap. Nu a mai rezistat la perfuzii, la nimic. Ni s-a spus că se ia de la manichiură, pedichiură, operaţii, sânge, s3x”, declara Cornel Galeș, potrivit evz.ro.

Ileana Ciuculete a murit pe 14 martie 2017. Avea 65 de ani.