Iohannis a primit un ceas de 40.000 euro, de două ori mai scump decât al Vioricăi Dăncilă! Președintele nu l-a purtat niciodată! Ce s-a întâmplat cu ”bijuteria”:

Iohannis a primit un ceas de 40.000 euro, de două ori mai scump decât al Vioricăi Dăncilă! Președintele nu l-a purtat niciodată! Ce s-a întâmplat cu ”bijuteria”:

Klaus Iohannis a primit anul trecut un ceas în valoare de aproape 40.000 euro, bijuteria intrând în partimoniul Administrației Prezidențiale.

Loading...

Klaus Iohannis deține un ceas chiar mai scump decât al contracandidatei ei, Viorica Dăncilă. Anul trecut, el a primit un ”ceas de mână model ScubaGraff 47 mm, curea neagră din piele de aligator, mecanism automat, rezistent la apă”. Valoarea declarată a obicetului este de 38.740 euro, adică aproape dublu decât Cartier-ul Vioricăi Dăncilă.

Iohannis a primit ceasul, se pare, de la Șeicul Hamdan bin Zayed al Nayhan, conducător al Regiunii Al Dhafra a Abu Dhabi, Emiratele Arebe Unite, cu ocazia vizitei la București, în septembrie 2018. Atunci, Președintele României a mai primit un cadou scump de la șeic, o cutie de cristal cu 5 sertare cu imagini din Abu Dhabi, în valoare de 1.500 euro.

Klaus Iohannis nu a fost însă văzut purtând ceasul respectiv, acesta intrând în patrimoniul Adminsitrației Prezidențiale. Obiectul nu se regăsește nici în declarația de avere a actualului președinte. Anul trecut, Iohannis a primit cadouri de la diverse vizite oficiale în valoare totală de 46.514 euro.

Viorica Dăncilă a fost acuzată de deputatul PNL Florin Roman că s-a afișat la o conferință de presă cu un ceas Cartier Ballon Bleu în valoare de 20.000 euro. Dăncilă a purtat obiectul respectiv pe toată durata campaniei electorale, inclusiv atunci când a vizitat zone defavorizate. Mai mult, Dăncilă nu și-a trecut ceasul nici în declarația de avere. Fostul premier a replicat că ceasul este un cadou de la soțul ei și costă mult mai puțin (în jur de 3.500 euro), motiv pentru care nici nu l-a mai trecut în declarația de avere…