Laurenţiu Duţă, de urgenţă la spital cu hemoragie internă! In ce stare este acum cantaretul:

Veste şoc! Laurenţiu Duţă a ajuns de urgenţă la un spital din Piteşti cu hemoragie internă.

Loading...

Laurenţiu Duţă, solistul trupei 3Sud Est, a ajuns la spitalul din Piteşti în urma unui incident cu o… furculiţă. Artistul s-a rănit înghiţind o bucată dintr-o furculiţă care s-a rupt când acesta lua masa, la hotel. Mai multe bucăţi din tacâm au ajuns în esofag, provocându-i hemoragie internă.

Solistul trupei 3Sud Est a fost transportat de urgenţă la Spitalul Floreasca din Capitală, pentru că la spitalul din Piteşti nu exista personal pentru intervenţii endoscopice. La Floreasca, Laurenţiu Duţă a fost operat imediat, dat fiind faptul că exista un risc foarte mare de a face blocaj respirator, inflamaţii ori infecţii.

Intervenţia s-a terminat cu bine, după cum chiar solistul povesteşte: „Mi s-a extras rapid bucata de plastic înfiptă în esofag și m-am revenit repede, din fericire”.

Apoi, Laurenţiu Duţă a primit tratament cu antibiotice timp de cinci zile.

Laurenţiu Duţă, îngrozit de ce putea să i se întâmple
Solistul a explicat ce i s-a întâmplat, dorind să tragă un semnal de alarmă pentru cei ce folosesc tacâmuri de unică folosinţă: „Mare atenție la astfel de tacâmuri, cu precădere la cele albe. Sunt din ce în ce mai subțiri și reprezintă un real pericol pentru sănătatea noastră”, a spus Laurenţiu Duţă, potrivit Libertatea.

Laurenţiu Duţă este solistul trupei 3 Sud Est, o formaţie românească de muzică pop şi dance, ce a luat fiinţă în anul 1997. După ce au atins succesul, în 2008, membrii trupei au şi-au continuat viaţa pe drumuri separate, dar s-au reunit oficial 6 ani mai târziu, pe 28 februarie 2014.