„Mor in picioare!” Anunt devastator facut de Alexandru Cumpanasu:

„Mor in picioare!” Anunt devastator facut de Alexandru Cumpanasu:

Chiar dacă nu a reușit ce a sperat la alegerile prezidențiale, Alexandru Cumpănașu pare să meargă înainte, la fel de determinat, în privința cazului nepoatei sale, Alexandra Măceșanu. Refuză să creadă că fata răpită la Caracal este moartă și spune că va lupta în continuare, ca să o vadă atât pe ea, cât și pe Luiza Melencu, înapoi acasă.

Loading...

Aceste lucruri le-a transmis Alexandru Cumpănașu, pe rețelele de socializare, acolo unde a scris cuvinte la fel de tranșante cum ne-a obișnuit.

Cumpănașu, mesaj despre cazul Alexandrei
Vineri, Alexandru Cumpănașu a făcut noi dezvăluiri în cazul Alexandrei și Luizei. Fetele sunt căutate în Italia, după ce, în data de 17.10.2019, a fost depusă o plângere de acesta și de Teodora Măceșanu, mama Alexandrei.

A continuat prin a susține ceea ce a susținut până acum, clar și răspicat: că nu crede că fetele sunt moarte și că nu se va opri până nu le va da de urmă.

„NU voi accepta niciodată DECESUL Alexandrei și voi lupta pentru găsirea ei până la moarte. Chiar dacă acum toate pârghiile sunt în mâinile sistemului nu în mâna mea”, a mai scris Cumpănașu.

„MAI BINE MOR ÎN PICIOARE DECÂT SĂ TRĂIESC ÎN GENUNCHI! Pentru a restabili ADEVĂRUL în fața manipulărilor: ALEXANDRA și Luiza sunt căutate de Squadra Mobile din Italia încă din data de 17.10.2019 ca urmare a plângerii depuse de către MINE și Teodora (mama Alexandrei). Am fost audiați 10 ore în 2 zile. Am mai fost însoțiți de un „translator” și un investigator care a fost audiat separat. Asa ca MINCIUNILE din aceste zile sunt impardonabile. Un lucru este CERT: Faptul ca NU am acceptat ca un COPIL să fie declarat MORT la cheremul procurorilor și al decidentilor politici care acoperă inexplicabil acest caz a determinat un SISTEM odios să mă TERMINE. Le transmit atât: NU voi accepta niciodată DECESUL Alexandrei și voi lupta pentru găsirea ei până la moarte. Chiar dacă acum toate pârghiile sunt în mâinile sistemului nu în mâna mea. Si pentru a vedea forta pe care clanurile interlope o au asupra unor procurori atasez plângerea penală prin care am solicitat ieri ARESTAREA clanurilor Vacă , Oaca și Codița precum și solicitarea de acum 1 lună în același sens. La care ni s-a răspuns ca nu este necesar. Probabil ca in acest caz este simplu: SISTEMUL BOLNAV TREBUIE SA-L ARESTEZE PE CUMPANASU. România – stat mafiot!” este mesajul postat de Cumpanasu pe facebook.

Recent, Alexandru Cumpănașu a dezvăluit că a ajuns într-o situație financiară precară, după ce a cheltuit toate economiile familiei pe campania electorală. Mai exact, este vorba de aproximativ 300.000 de euro, suma care i-a adus, în final, un procent de… 1,2%.