Simina de la Puterea Dragostei rupe tăcerea și spune adevărul! ”Jador mă punea să…” Dezvăluiri șocante ale iubitei lui Alex Zănoagă:

Simina de la Puterea Dragostei rupe tăcerea și spune adevărul! ”Jador mă punea să…” Dezvăluiri șocante ale iubitei lui Alex Zănoagă:

Într-un final, Simina de la Puterea Dragostei s-a hotărât să spună adevărul despre Jador, după ce acesta a spus că s-a întâlnit cu ea și s-au pupat.

Loading...

Simina de la Puterea Dragostei are o relație cu Alex Zănoagă, tânărul de la care așteaptă și un copil și cu care a hotărât că se va căsători anul viitor. Însă, în timp ce Simina este însărcinată și își face planuri de nuntă, Jador nu contenește să o atace atât pee a cât și pe Alex Zănoagă.

Deși inițial a spus că nu mai vrea să audă de Simina, că și-a luat gândul de la ea după ce a aflat că este însărcinată, Jador a făcut în ultimele zile mai multe declarații despre fosta sa iubită.

Astfel, Jador s-a filmat recent în timp ce povestea că s-a întâlnit și s-a sărutat cu Simina, iubita lui Alex Zănoagă, deși ea este însărcinată. Manelistul a povestit cu lux de amănunte ce s-a petrecut între el și fosta lui iubită de la Puterea Dragostei, dar ulterior a șters video-urile. Fanii emisiunii le-au păstrat, însă.

”Undeva pe la Victoriei, într-o seară, nu știu unde ți-a zis ție că se duce, știu că a fost la biserică înainte, s-a văzut cu mine, bă! Și ce crezi, ne-am și pupat în mașină la mine, că la ea în mașină nu… Ea am ajuns mai devreme, eu am ajuns mai târziu.

Odată a făcut accident, Zănoagă, știi ce zic, eu nu aveam de unde să știu că ea a făcut accident, și iar ne-am văzut. Era și soră-sa. Întreab-o dacă nu ne-am pupat. Îți zic și unde”, i-a transmis el lui Alex Zănoagă.

Deși până acum, Simina nu a vrut să răspundă la atacurile repetate ale lui Jador, văzându-și liniștită de relația ei cu Alex Zănoagă și de sarcină, nu a mai rezistat și a vrut să lămurească lucrurile.

”Indiferent de ce zice omul ăsta, eu nu mă despart de Alex. Nu am vorbit despre el până acum. Dar de data asta vreau să lămuresc lucrurile. Nu m-am întâlnit cu Jador. Nu are nicio dovadă în acest sens. Dacă mă vedeam, nu se putea să nu aibă o dovadă, o poză, un mesaj. Dacă mă iubea și spera că așa mă face să mă despart de Alex, făcea o poză când spunea că s-a întâlnit cu mine, ca să-l convingă pe Alex de adevăr. Nu este nimic adevărat nici despre accident”, a afirmat Simina despre declarațiile lui Jador legate de întâlnirile lor secrete.

Simina, despre relația cu Jador din casa de la Puterea Dragostei ”Mă punea să-i spun numele în emisiune”
Apoi, Simina a povestit încă o dată despre cum a fost de fapt relația ei din casă cu Jador.

”Vă aduceți aminte că eu cu Jador am fost în emisiune doar o săptămână, după care el a plecat. Două luni am vorbit la telefon, timp în care o dată nu a venit să mă vadă. Jador mă punea să-i pronunț numele în emisiune mereu, ca să nu-l uite lumea. M-a învățat să vorbesc despre el, spunea că facem bani împreună de pe urma melodiilor lui. Dar nu a venit o dată la Istanbul, deși îl tot rugam și eu și părinții mei. Nici măcar atunci când m-a bătut Roxana”, a mai povestit Simina despre relația cu Jador.