Tatăl Anei Maria, fata din Brăila moartă după ce a născut, declară război vinovaţilor: „Să plătească si…!”

Tatăl Anei Maria, fata din Brăila moartă după ce a născut, declară război vinovaţilor: „Să plătească si…!”

Durere fără margini în familia Anei Maria Păduraru, tânăra de 19 ani care a murit la o lună după ce a adus pe lume un copil, din cauza unei erori medicale. Părinţii fetei îşi doresc ca cei vinovaţi de tragedie să plătească şi nu se vor opri până nu vor vedea acest lucru cu ochii lor.

Loading...

Pe 3 noiembrie, la o lună după ce Ana Maria a adus pe lume un copil, soţii Păduraru din Brăila primeau cea mai tristă şi dură veste: fiica lor a murit.

Nenorocirea s-a abătut asupra familiei lor din cauza unui fragment de placentă uitat în timpul naşterii. Ana Maria a murit de septicemie, lăsând o ţară întreagă în şoc, o familie în lacrimi şi un copil orfan de mamă.

De atunci, părinţii Anei Maria caută să se facă dreptate în cazul fiicei lor. Internauţii le sunt alături în această perioadă, aşa cum pot. Mesajele curg neîncetat pentru părinţii Anei Maria, care trebuie să rămână puternici pentru nepoţica lor.

Tatăl fetei a ţinut să le mulţumească internauţilor şi le doreşte numai bine. Acum însă, cea mai mare nevoia a familiei Anei Maria este ca vinovaţii de moartea tinerei de 19 ani să plătească.

„Vă mulţumesc din inimă că sunteţi cu mine la greul care a picat pe mine😭 vă doresc tot binele din lume la toţi. Trebuie să fim uniţi, să dăm mai departe, să se rezolve cazul ăsta cât mai repede şi cei vinovaţi să plătească😡😡”, a scris tatăl fetei pe Facebook.

Vă reamintim că Ministrul Sănătăţii a anunţat că se va face o acţiune de control la Spitalul Judeţean Brăila, după ce familia Anei Maria Păduraru a depus plângeri, susţinând că fata a fost tratată superficial de cadrele medicale.