Imagini şocante! Alexandra Măceşanu, batjocorită şi după moarte…”Ne-au călcat fata în picioare” E REVOLTĂTOR ce s-a întâmplat cu rămăşiţele acestui copil…:

Imagini şocante! Alexandra Măceşanu, batjocorită şi după moarte…”Ne-au călcat fata în picioare” E REVOLTĂTOR ce s-a întâmplat cu rămăşiţele acestui copil…:

Ce au făcut anchetatorii când au intrat în curtea groazei.

Loading...

La trei luni de la vestea îngrozitoare că o adolescentă de 15 ani a fost răpită în drumul spre casă, ies la iveală detalii teribile despre crimele din Caracal și despre ce au făcut anchetatorii imediat după ce au aflat de caz.

Pe 26 iulie, zeci de poliţişti şi jandarmi însoţiţi de trei procurori, doi de la Caracal şi unul de la DIICOT Craiova, au intrat în curtea celui suspectat că a răpit-o pe Alexandra Măceșanu, adolescenta în vârstă de 15 ani care sunase la 112 pentru a spune că a fost răpită și violată.

Deşi au conştientizat din prima clipă că au de-a face cu un caz ce va intra în analele Poliţiei Române, anchetatorii efectiv şi-au bătut joc de probele găsite la faţa locului, iar imaginile filmate din ziua perchezițiilor i-au revoltat pe cei care le-au văzut.

În nici două ore, anchetatorii păreau să ştie tot despre cazul care încă ține prima pagină a ziarelor.

„Mai multe fete au fost arse într-un butoi. Autorul este un mecanic auto de 66 ani din Caracal”, au fost primele informaţii primite „pe surse” de către ziarişti. La câteva ore după aceea, în spaţiul public au început să apară fotografii cu autorul presupuselor crime, dar și filmulețe din casa și din curtea groazei.

Deși Dincă nu recunoscuse încă nimic și spusese că obișnuia să ardă lucruri din curte, polițiștii au filmat și zona unde a fost găsit butoiul cu fragmentele osoase.

După ce au cernut cenușa și au pus deoprate bijuteriile, fragmentele osoase și câteva zeci de capse de blugi, anchetatorii pur și simplu au călcat în picioare cenușa victimelor lui Gheorghe Dincă.