Adriana Bahmuțeanu, reacție dură după ce a văzut în ce hal arată fetița lui Laurette! „Ingrozitor! Cred ar trebui sa faci si tu o…”:

Adriana Bahmuțeanu, reacție dură după ce a văzut în ce hal arată fetița lui Laurette! „Ingrozitor! Cred ar trebui sa faci si tu o…”:

Fetița vedetei de televiziune Laurette, a trăit clipe de groază la școală, unde colegii se poartă urât cu ea pentru că este mulatră. Micuța a venit acasă plină de sânge și cu un dinte spart. Adriana Bahmuțeanu a reacționat rapid la postarea lui Laurette și a încurajat-o să facă o plângere la poliție.

Loading...

Adriana Bahmuțeanu, reacție dură după ce fetița lui Laurette a venit de la școală cu dințișorul spart
„Ingrozitor! si baiatul meu a fost victima violentei la scoala, am facut reclamatii, plangeri penale dar nu s-a rezolvat nimic.
in cele din urma i-am mutat de acolo. Cred ar trebui sa faci si tu o plangere la politie, ceea ce i s-a intamplat Serenei e din cauza ca invatatoarele ii lasa nesupravegheati.”, a scris Adriana Bahmuțeanu pe profilu de Facebook al lui Laurette.

Laurette a scris un mesaj extrem de lung pe profilul ei, în care a povestit cum este tratată fetița ei la școală și cum conducerea nu face absolut nimic în această privință. Din păcate, la noi în țară, fenomenul bullying este foarte răspândit.

„Bullyingul repetat la care este supusa Serena de catre acest copil a fost tolerat de scoala, plangerile mele ai fost considerate “rasfat tv”. Astazi ma vad nevoita sa cer public doamnei ministru a Invatamantului sa ne faca dreptate. Da, suntem de culoare. Dar asta nu ne face neoameni. Copilul meu este un copil educat crescut cu mult sacrificiu de o mama singura .Copilul meu nu trebuie batut, scuipat, batjocorit doar pentru ca are o alta culoare a pielii. Sunt o mama singura si lupt nu doar cu un sistem indiferent, ci si cu o mentalitate extrem de primitiva. Scoala nu face nimic pentru a mi proteja fetita.

Pentru ca daca ar fi facut, nu ajungeam in situatia de a o aduce acasa mutilata de acelasi coleg care in timp a mai lovit o de nenumarate ori. Poate ca orice mama ar fi avut instinctul de a calca in picioare tot in jur in acel moment in care si a vazut copilul plin de sange si cu dințișorul spart .Dar, in ciuda pielii mele ciocolatii, nu sunt animal. Mi am stavilit impulsul si am incercat sa imi caut dreptatea la conducerea scolii. Care musamalizeaza intregul incident.”, a scris Laurette.