Cleopatra Stratan, din ce în ce mai îndrăzneață. Extrem de sexy într-o rochie foarte scurtă! Cum a fost filmată fiica lui Pavel Stratan

Cleopatra Stratan, din ce în ce mai îndrăzneață. Extrem de sexy într-o rochie foarte scurtă! Cum a fost filmată fiica lui Pavel Stratan

Cleopatra Stratan uimește din nou, în cel mai recent videoclip, al piesei „Adio”. În videoclipul piesei, Cleopatra a purtat două rochii scurte, iar apariția ei este cu adevărat spectaculoasă.

Loading...

Piesa este compusă de Theea Miculescu, Marius Moga şi Florian Rus şi este produsă în studiourile DeMoga Music. Pentru videoclip, Cleopatra a colaborat din nou cu Roman Burlaca, regizorul din spatele clipului „Te las cu inima“.

„Am filmat în jur de 18 ore la Palatul Feroviarelor din Chişinău. A fost foarte interesant: ţinute noi, alt look, altă poveste, altă perspectivă, cadre noi şi emoţii diferite! Am colaborat foarte bine cu Alexandr Burjua, băiatul din clip, care este un dansator foarte talentat. Fetele care au participat îmi sunt prietene, ne-am înţeles foarte bine de la început şi încă ţinem legătura. este o piesă în care s-ar putea regăsi oricine: despărţirea pentru totdeauna”, a spus Cleopatra Stratan, potrivit trăieștemuzica.ro.

Melodia ”Ghiță” a dus-o pe Cleopatra Stratan (15 ani) direct în Cartea Recordurilor, în 2012, obținând șase premii. Acum, fiica celebrului interpret Pavel Stratan este o domnișoară în toată regula, care încă se ocupă de muzică și este recunoscută la nivel internațional.