O mamă și fiicele gemene ale ei au fost încuiate și lăsate să moară într-un apartament! Suzana și Tania nu au mai avut nicio șansă, cine e vinovatul:

O mamă și fiicele gemene ale ei au fost încuiate și lăsate să moară într-un apartament! Suzana și Tania nu au mai avut nicio șansă, cine e vinovatul:

Autoritățile au găsit trei corpuri neînsuflețite de sex feminin într-un apartament din Viena.

Loading...

Durere fără margini într-o familie din Viena. O mamă, Vesna Milosevic, în vârstă de 46 de ani, și cele două fiice gemene ale sale în vârstă de 18 ani, Suzana și Tanja, au fost găsite moarte într-un apartament încuiat din Viena. Acestea ar fi fost subnutrite, conform The Sun.

Autopsia a arătat faptul că cele trei persoane au murit de foame, corpurilor lor începând să se descompună. Trupurile ar fi fost în apartamentul respectiv de aproape două luni. Conform autorităților austriece, investigatorii nu au găsit până acum vreun semn care să conducă spre moartea celor trei persoane.

Presa internațională arată că pompierii au intrat în casă și au găsit trupurile celor două gemene pe un pat, iar trupul mamei lor aflat lângă ele, dar pe podea. Șocant este faptul că părinții mamei fetelor au aflat de moartea fiicei lor de la televizor. Bunicii celor două gemene au declarat faptul că ele s-au mutat la Viena când fetițele aveau 7 luni. Sunt nativi din Serbia.

Totodată, teoria că cele trei persoane ar fi murit de foame ar putea să ”cadă”, deoarece Stevan Ilic a mărturisit că mama gemenelor ar fi fost surprinsă în timp ce mergea la cumpărături: ”Un vecin ne-a spus că a zărit-o pe Vesna cu două plase de cumpărături, deci teoria că ar fi murit de foame nu prea este în regulă”.

De asemenea, bunicii susțin că dacă ea nu pleca cu fetele ei în Viena, ar fi avut acum un trai mai bun: ”Dacă nu ar fi părăsit Serbia, ele ar fi fost sub supravegherea noastră, iar nepoatele noastre ar fi crescut educate și poate chiar îndrumate către măritiș”. Investigațiile în acest caz continuă.