Viorica Dăncilă, LOVITURĂ DEVASTATOARE înaintea turului doi al prezidențialelor!

Viorica Dăncilă, LOVITURĂ DEVASTATOARE înaintea turului doi al prezidențialelor!

Prezidenţiabilul PSD Viorica Dăncilă a declarat duminică, la Antena3, că nu ştie încă dacă va merge la dezbaterea organizată de preşedintele Klaus Iohannis cu jurnalişti şi formatori de opinie şi şi-a exprimat speranţa ca acesta să fie sfătuit să îşi invite contracandidatul la o dezbatere, declarându-se dispusă să răspundă invitaţiei oriunde şi oricând va propune preşedintele.

Loading...

Întrebată dacă va merge la dezbaterea anunţată de preşedintele Iohannis, care ar urma să aibă loc marţi, la SNSPA, Dăncilă a replicat: ”Nu stiu încă”.

Ea şi-a exprimat speranţa ca preşedintele să fie sfătuit să îşi invite contracandidatul la o dezbatere, declarându-se dispusă să meargă unde vrea dumnealui, în ce zi vrea.

Viorica Dăncilă a spus că este necesară o dovadă de respect şi de responsabilitate, iar refuzul preşedintelui Iohannis de a participa la o dezbatere electorală reprezintă ”o sfidare la adresa românilor”.
Fostul premier a susţinut că a fost jignită de Iohannis,care i-a spue că nu este pregătită, întrebându-se: ”De ce nu vrea această dezbatere? Ar arăta valoarea fiecătuia dintre noi”.

”Nu e vorba că mă sfidează pe mine, dar îi sfidează pe români”, a declarat Dăncilă.

”Avem un preşedinte care vrea să împartă ţara în două şi ca toţi cei aflaţi în funcţii înalte să i se subordoneze”, consideră fostul premier, care a adăugat că actualul preşedinte are, o dorinţă de preluare a puterii în statul român, iar comportamentul său ”arată dorinţa de dictatură a lui Klaus Iohannis”.