„Alexandru Cumpănașu a murit într-un accident rutier!” Știrea falsă care a paralizat internetul :O Primele reacții: „Azi sunt deja mort!”:

„Alexandru Cumpănașu a murit într-un accident rutier!” Știrea falsă care a paralizat internetul :O Primele reacții: „Azi sunt deja mort!”:

La un moment dat, toată lumea ajunge în vizorul deja celebrelor știri care dau câte o personalitate moartă. Cea mai recentă victimă este Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu, despre care s-a scris că și-ar fi pierdut viața într-un accident de mașină.

Loading...

Ieșit din minți de propagarea acestei informații șocante, Alexandru Cumpănașu a făcut ceea ce a obișnuit: a scris câteva cuvinte tranșante pe Facebook.

Alexandru Cumpănașu, nervos după ce s-a scris că a murit
„Tupeu: Azi sunt deja mort😡😡😡. Dragi prieteni, stie cineva cine este CRETINUL care are acest site?” – Așa începe mesajul postat de Cumpănașu, pe pagina sa de Facebook.

Amintește de un filmuleț, pentru care s-a făcut și plângere penală, apoi își arată în continuare furia față de o astfel de știre, pe care o vede ca pe o glumă proastă, dar ca și pe o… amenințare.

„Dupa ce ieri au făcut filmuleț și le-am făcut plângere penală legat de dispariția familei mele acum dau știri CERTE că am murit!? …aceste glume proaste sau amenințări nu rămân așa. Nu mă las nici intimidat nici prostit”, a mai scris Cumpănașu.

În prezent, caută informații legate de proprietarul site-ului de la care a început informația.

Cumpănașu continuă: „Până nu-i prind nu mă las. Ma duc personal pentru a le arăta CÂT SUNT DE ÎN VIAȚĂ ȘI HOTĂRÂT😡. Acestea nu sunt nici glume și cu atât mai puțin intimidări”.

Nu este o perioadă tocmai bună pentru Alexandru Cumpănașu, care a rămas cam „șifonat” în urma campaniei electorale. Și-a dat toate economiile familiei: nu mai puțin de 300.000 de euro.