Andreea, atac VIRULENT la adresa Biancai: ”Ea a avut o relatie intima cu un concurent. Bai, fata mea, pai cum facem?” Nu este vorba despre Livian:

Andreea, atac VIRULENT la adresa Biancai: ”Ea a avut o relatie intima cu un concurent. Bai, fata mea, pai cum facem?” Nu este vorba despre Livian:

Andreea, una dintre cele mai noi concurente din casa ”Puterea dragostei” a pornit tunurile de atac impotriva Biancai dupa ce a fost judecata pentru faptul ca relatia ei s-a incheiat de doar 3 zile.

Loading...

”M-am decis in sfarsit sa vorbesc. Vreau sa fac un anunt foarte important! Oamenii m-au judecat, desi nu ma cunosc. Eu am terminat acea relatie cu baiatul despre care se spune in emisiune, cu 3 zile inante sa ajung. Eu cu baiatul ala nu am trait o relatie. A fost ceva asa, fara sentimente. Vreau sa spun ca nu este niciun sponsor, nimic. Este un baiat de 33 de ani, normal. Ca orice om.

Deci, tot ce se intampla in emisiune este real. Eu m-am referit la faptul ca anumiti concurenti din emisiune sunt fake.

O sa vorbesc de Bianca. Fetita asta, mironosita asta care se da cuminte si de fapt ea este fake si este falsa. Ea mi-a adus acuzatii in conditiile in care ea nu era in masura sa ma judece pe mine, pentru ca se aud lucruri foarte grave despre ea, da?

Eu, momentan, nu am fost cu niciun baiat din emisiune si, din cate stiu, ea a avut o relatie intima cu un concurent in conditiile in care nu erau impreuna.

Despre ce vorbim? Si plus ca a fost cu multi baieti din aceasta emisiune, de pe o zi pe alta. Si ea, s-a gasit sa ma acuze pe mine ca mi-am lasat eu fostul meu prieten dupa 3 zile si am venit in show. Bai, fata mea, pai cum facem? Ca daca tot te iubesti cu baiatul asta, Livian si tot sustineti atat ca mare iubire e intre voi, de ce nu va duceti acasa, fata mea?

Cum facem? Ca tu esti aici pentru faima, tu esti aici pentru bani, da?”, a spus Andreea pe un live.