Ce măsuri a luat Laurette, după ce fiica ei a fost bătută din cauza culorii pielii! „A căzut, împinsă…”

Ce măsuri a luat Laurette, după ce fiica ei a fost bătută din cauza culorii pielii! „A căzut, împinsă…”

Laurette este în culmea disperării! Fetiţa ei a fost agresată la şcoală, de către un coleg, iar motivul este unul incredibil! Actul de violenţă a avut loc din cauza culorii pielii, iar în urma incidentului micuţa a ajuns acasă cu dinţii sparţi şi a avut nevoie intervenţia medicilor timp de patru ore, pentru a fi reparat răul făcut de colegul care a maltratat-o.

Loading...

Laurette a vorbit fără perdea, la „Răi da’ Buni”, prin intermediul unei conversaţii telefonice, acolo unde a povestit tot ce i s-a întâmplat micuţei sale, cât şi ei. Se pare că Serena nu a fost pentru prima dată victima unor acte de violenţă rasială. În urmă cu două luni, fetiţa lui Laurette a ajuns acasă cu nasul spart, dar de data aceasta din cauza unui alt coleg.

„Serena este şicanată de la începutul anului. În urmă cu două luni de zile, Serena a primit un pumn în nas şi a venit plină de sânge. M-a sunat doamna învăţătoare şi şi-a cerut scuze” a spus Laurette.

Mai mult de atât, vedeta a fost dezamăgită profund în momentul în care a văzut atitudinea părinţilor vizavi de incidentul în care Serena a fost victimă. Părinţii celorlalţi colegi au creat front comun împotriva lui Laurette, acuzând-o de scandal mediatic şi de faptul că doreşte sa iasă în evidenţă la tv.

„Am avut o discuţie cu doamna directoare şi cu doamna învăţătoare. Comportamentul părinţilor faţă de mine şi faţă de fetiţă au lăsat de dorit. (…) Eu nu spun că Serena nu a avut şi ea partea ei de vină, dar copiii ar trebui supravegheaţi. Îmi trimit părinţii mesaje să îmi spună să încetez tot acest moment penibil. M-am simţit umilită şi luată la mişto, nu au găsit bunul simţ să găsim de comun acord o soluţie. (…) Tatăl acestui copil m-a luat peste picior şi m-a invitat în cabinetul şcolii să îi lipesc dintele Serenei” a mai spus vedeta

Laurette este mai hotărâtă ca niciodată să ia măsuri drastice! Deja a apelat la ajutorul unui avocat pentru a-i putea fi dat acces la camerele de supraveghere din incinta şcolii! Totodată, vedeta a dezvăluit că o va muta pe micuţa Serena la o altă instituţie de învăţământ, dat fiind că aproape toţi parinţii colegilor Serenei sunt împotriva vedetei.

„A căzut, împinsă sau nu se ştie ce s-a întâmplat acolo, de aceea am vorbit cu avocatul să demarăm actele necesare. Serena a suferit un şoc, în momentul în ca re dintele ei s-a spart, iar dacă o parte din părinţi au sărit promt împotriva mea, va trebui să îmi găsesc şi eu dreptatea singură, dacă toată lumea s-a organizat împotriva mea. (…). Am stat cu ea şi am plâns aproape o oră, şi să o calmeze asistentele am stat 4 ore jumătate. Am trecut prin nişte momente de groază şi tot eu sunt de vină. (…) Serena o să fie mutată, nu o să mai meargă la această şcoală. În cea mai mare parte, părinţii au organizat front comun împotriva mea.” a spus Laurette pentru „Răi da’ Buni”