Despărțiți sau împreună? După ce Culiță a plecat în Dubai, Carmen a postat asta…:

Despărțiți sau împreună? După ce Culiță a plecat în Dubai, Carmen a postat asta…:

Culiță ce face? Ei bine, Culiță Sterp este taman în Dubai, acolo unde și-a găsit refugiul după presupusa despărțire de Carmen de la Sălciua. Dar Carmen ce face? Cam asta am analizat noi și, zicem, se pare că lucrurile continuă să devină din ce în ce mai clare.

Loading...

În timp ce Culiță Sterp petrece, singurel, în minunatul Dubai, Carmen de la Sălciua nu duce nici ea lipsă de ocupație. Asta se vede cu ochiul liber pe rețelele de socializare, acolo unde are grijă să își țină mereu fanii la curent cu tot ceea ce face.

Ce face Carmen de la Sălciua, în timpul vacanței din Dubai a lui Culiță
Aruncăm o privire rapidă pe profilul lui Carmen de la Sălciua, care se pare că și-a petrecut ziua în Sălciua de Jos, Cluj. Nu este tocmai Dubai, dar se vede clar că este un loc care îi aduce fericire artistei. Despre despărțire nu a zis nimic, preferând să își încânte fanii cu diverse poze. Deci, în timp ce Culiță se distrează departe de hotare, Carmen a optat, iată, pentru ceva mai aproape de suflet: acasă!

Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp s-au despărțit
Abia ce s-au împăcat și și-au luat inima în dinți să facă acest lucru public, că deja scârțâie lucrurile în relația lui Carmen și Culiță. Potrivit unor surse din aturajul celor doi, care au făcut declarații excusive pentru Spynews.ro, cei doi artiști și-au pus „pa-pa”. Acest lucru a fost susținut, de-a lungul zilelor, de mesajele controversate postate de amândoi pe profilele lor.