Lidia Buble, plină de vânătăi. Ce s-a întâmplat cu artista:

Lidia Buble, plină de vânătăi. Ce s-a întâmplat cu artista:

”Arta cere sacrificii” era o vorbă foarte cunoscută, iar Lidia Buble a simțit pe propria ei piele, la propriu, mesajul. Vedeta a filmat ore bune pentru clipul noii piese, iar pentru asta a avut de îndurat multă durere.

Loading...

Lidia Buble este o artistă foarte ambițioasă, iar în ciuda tuturor răutăților care vin spre artistă, vedeta reușește să treacă cu bine peste tot. Pentru a-i încânta pe fanii săi cu o nouă piesă, Lidia Buble a decis că trebuie neapărat să filmeze și un videoclip cu măsură. Vedeta a filmat multe ore pentru noul clip al următoarei sale piese, însă asta nu a fost ușor deloc. Cântăreața a postat pe contul său de Instagram câteva filmulețe în care arată câteva scene filmate, iar într-unul dintre acestea apare cu foarte multe vânătăi pe picioare. Nimic grav, dar totuși dureros, Lidia Buble privește cu optimism acest lucru și abia așteptă să lanseze noua sa piesă.

Lidia Buble are mereu grijă să investească în carieră și în imaginea sa pentru a fi în centrul atenției. Artista mărturisește că își dorește să fie mereu diferită și cu un stil diferit față de cel al colegelor sale de breaslă.

„Nu îmi place să văd mai multe persoane îmbrăcate la fel sau machiate la fel și îmi place mereu să fiu «ruptă din peisaj», cum se spune. Îmi place să aleg lucruri deosebite. Majoritatea cumpărăturilor le fac online, caut piese speciale, pe care să nu le vezi peste tot”, a spus artista, potrivit Libertatea.