Mary de la Puterea Dragostei este însărcinată și ea?! „Sunt gravidă” Reacția lui Robert când a aflat că va fi tătic:

Mary de la Puterea Dragostei este însărcinată și ea?! „Sunt gravidă” Reacția lui Robert când a aflat că va fi tătic:

Mary de la Puterea Dragostei s-a pozat alături de Simina, cu mâna pe abdomen, lăsând impresia că este gravidă.

Loading...

”Vom avea un nepoțel” este mesajul care însoțește poza în care Mary și Simina par a fi amândouă însărcinate. Imediat, toți fanii de la Puterea Dragostei au luat foc. Mulți cred că și Mary este însărcinată, mai ales că nu este prima dată când se zvonește acest lucru.

Mary, care formează un cuplu cu Robert, spune că nu își face planuri privind un copil, pentru că acesta vine când vrea Dumnezeu. ”Momentan nu am în planuri de acest gen, dar dacă se ivește un copil…”, a spus Mary în exclusivitate pentru WOWbiz.ro.

Mary a făcut curând și o glumă, filmându-se în timp ce îi dădea vestea iubitului ei Robert. Mary de la Puterea dragostei s-a filmat în mașină cu iubitul ei, Rober, în timp ce i-a dat vestea iubitului ei, care se afla la volan și a rămas fără reacție.

„Sunt gravidă”, a spus Mary de la Puterea dragostei și imediat a îndreptat camera spre Robert, pentru ca toată lumea să vadă cum reacționează tânărul la auzul acestui anunț. Robert a fost uluit pentru o fracțiunea de secundă, apoi Mary a început să râdă, dând de înțeles că totul a fost o glumă doar ca să își testeze partenerul de viață. „S-a speriat!”, s-a distrat atunci Mary.

Mary și Robert de la Puterea Dragostei vor să se căsătorească
Mary și Robert s-au mutat împreună după ce au ieșit de la Puterea Dragostei. Cei doi au planuri mari împreună, vor să se căsătorească, iar Robert își dorește cât mai repede un copil. ”Eu vreau întâi nunta. Copilul va veni când vreau eu”, spunea Mary în urmă cu ceva timp într-un live pe pagina de Facebook WOWbiz.ro