Primul MESAJ al lui Bogdan Mocanu dupa vestea DESPARTIRII: „Eu si Andra…”:

Primul MESAJ al lui Bogdan Mocanu dupa vestea DESPARTIRII: „Eu si Andra…”:

Bogdan Mocanu a fost eliminat de la Puterea dragostei, impreuna cu Andra Volos. Iata mesajul in care fostul concurent a spus tot adevarul.

Loading...

Imediat dupa ce au parasit emisiunea, s-a scris faptul ca Andra si Bogdan s-ar fi despartit. Bogdan Mocanu a facut precizari in legatura cu zvonul despartirii si a spus exact in ce stadiu este relatia dintre el si Andra in momentul de fata:

Bogdan Mocanu, castigatorul primului sezon Puterea dragostei a fost eliminat din emisiune, in cea mai recenta gala. Fostul concurent a parasit casa dragostei impreuna cu Andra Volos, cea cu care el formeaza un cuplu si alaturi de care s-a luptat in ultimul timp pentru a ramane in casa si a dovedi ca relatia lor este una reala, bazata pe sentimente sincere.

In primul sezon, Mocanu s-a bucurat de o mare popularitate si a avut o multime de fani, care l-au sustinut pana in finala. In sezonul al doilea Puterea dragostei, telespectatorii au cunoscut si o alta latura a lui Bogdan si nu toata lumea i-a ramas alaturi. Relatia lui cu Andra Volos a provocat multe controverse si nu toata lumea a crezut in dragostea lor.

Iata ca drumul lui Bogdan Mocanu la Puterea dragostei s-a terminat, prin votul celorlalti concurenti!

Dupa ce a parasit casa dragostei, Mocanu a avut un mesaj mai putin obisnuit, in care a spus tot adevarul despre cele intamplate in acest sezon, din perspectiva lui, alaturi de cea in care nu toti au crezut ca va ramane, Andra Volos.