Toată lumea crede că Bianca Drăguşanu a stat cu Bodi din interes, dar uite câţi bani a câştigat blonda în ultimele trei luni:

Toată lumea crede că Bianca Drăguşanu a stat cu Bodi din interes, dar uite câţi bani a câştigat blonda în ultimele trei luni:

Bianca Drăgușanu câștigă o sumă colosală din Instagram. A spus chiar ea despre câți bani este vorba.

Loading...

Bianca Drăgușanu a fost invitată într-o emisiune de televiziune alături de soțul ei, Alex Bodi. Acolo, au vorbit despre motivele pentru care ei au ajuns să se certe. Afaceristul a spus că nu îi place că frumoasa blondină publică fotografii pe profilul ei de Instagram la fiecare pas.

„Nu ca îi interzic, dar mie mi se pare prea mult când pui prea multe poze cu noi, story-uri. Poate unor persoane le place sa vada pe unde mergi, ce vezi, dar alte persoane spun ca faci intenționat ca sa arăți ce manânci, cât plăteși, cu ce calatorești”, a spus Alex Bodi în cadrul unei emisiuni de televiziune.

„Eu am contracte foarte bune din Instagramul meu și câștig peste 10.000 de euro. Când vine Black Friday fac si 20.000 de euro. Eu trebuie sa am mereu InstaStory-uri. Eu platesc taxe și impozite la toate încasarile pe care le am, iar eu trebuie sa am un reach. Trebuie sa îmi pozez pantofii, trebuie sa îmi pozez bluzița, trebuie sa îmi pozez extensiile, cerceii și așa mai departe”, a declarat Bianca Drăgușanu, dezvăluind că ea a ajuns să câștige sume colosale din activitatea ei desfășurată pe Instagram.

„I-am zis „Pune, pune unde mergem o data, că și eu pun uneori, dar nu tot timpul.” Ce-ar fi daca aș pune mereu unde merg, ce manânc, unde calatoresc, ce îmi cumpar? Ar înnebuni lumea”, a adăugat Alex Bodi.

„Eu nu pun ce manânc, pun chestii care m-au definit pe mine ca persoana publica. Și pe el îl apuca geloziile din chestiile astea și se transforma totul. Eu am încercat sa ma schimb și sa ma modific conform cerințelor lui”, a mai spus Bianca Drăgușanu.