Cu ce se ocupă, de fapt, soțul Adelinei Pestrițu:

Cu ce se ocupă, de fapt, soțul Adelinei Pestrițu:

Virgil Steblea si Adelina Pestritu formeaza un cuplu de aproximativ 3 ani. Bruneta si iubitul ei au fost foarte discreti in ceea ce priveste relatia lor. Virgil si Adelina au incercat sa isi tina povestea de dragoste departe de ochii presei si ai publicului. Abia in vara anului 2017 au inceput sa se afiseze mai mult impreuna. Avem imagini cu ei in parcul de distractii sau la munte, de 1 Decembrie.

Loading...

Virgil Steblea este un tanar cunoscut in lumea mondena a Capitalei. Este un om de afaceri prosper, cu relatii in high-life-ul bucurestean. Virgil Steblea a locuit multi ani in Germania, unde si-a facut o afacere profitabila. Ca si Adelina Pestritu, cu care are o relatie de 3 ani de zile, este pasionat de tatuaje si are o multime de desene permanente pe corp.

Virgil Steblea si Adelina Pestritu au impreuna o fetita, pe Zenaida Maria, care pare sa semene leit cu taticul Virgil!

Cine este sotul Adelinei? A raspuns chiar ea: un tip emotiv, care s-a panicat atunci cand a aflat ca urmeaza sa fie tatic. “Traiesc o poveste de dragoste alaturi de un om minunat, atent, puternic, care ma face sa ma simt in siguranta, ma face sa rad si care ma completeaza perfect”, spunea ea. „Intre noi e o iubire sincera, neconditionata, un sentiment pur”, a incheiat Adelina Pestritu.