Întrebarea unei jurnaliste despre ceasul primit cadou de de la soț: Un român își permite un ceas de 5.000 de euro? Viorica Dăncilă: „Da, un român care…”

Întrebarea unei jurnaliste despre ceasul primit cadou de de la soț: Un român își permite un ceas de 5.000 de euro? Viorica Dăncilă: „Da, un român care…”

Viorica Dăncilă, candidatul PSD la președinție, a făcut o mișcare surpriză după ce contracandidatul său, președintele Klaus Iohannis, a refuzat să o primească la dezbaterea electorală de marți seara. La întâlnirea cu jurnaliștii organizată de PSD, Viorica Dăncilă a spus răspicat că va câștiga alegerile prezidențiale și speră ca după această dezbatere, să fie votată chiar de Iohannis.

Loading...

Principalele declarații ale Vioricăi Dăncilă în dezbaterea cu jurnaliștii

Un român își permite un ceas de 5.000 de euro? „Mi-aș dori ca românii să-și permită cât mai multe lucruri și de asta am crescut pensiile și salariile. Tot ce am, pot justifica prin salariul meu și al soțului. Da, un român care a fost cinci ani în Parlamentul European poate să își permite un asemenea ceas”.

Viorica Dăncilă a dat lămuriri despre bijuteriile sale din declarația de avere. „O să fac un inventar și o să vă spun, dar credeți-mă, nu încalc legea. Întrebați-l pe domnul Iohannis câte meditații a făcut într-un an ca să-și ia cinci case, să o piardă pe a șasea și atunci o să vă spun cum am achiziționat eu broșele și bijuteriile”

”Eu nu sunt de acord cu unele afirmații ale colegilor mei, fiecare să și le asume” a răspuns Dăncilă la o întrebare despre afirmațiile Olguței Vasilescu.