Maria Ciobanu, sfâșiată de durere! Lacrimi grele pe obrajii marii cântărețe de muzică populară, după ce ultimul membru al familiei a murit:

Maria Ciobanu, sfâșiată de durere! Lacrimi grele pe obrajii marii cântărețe de muzică populară, după ce ultimul membru al familiei a murit:

Maria Ciobanu este în doliu și a postat un mesaj trist pe pagina ei de Facebook.

Loading...

Maria Ciobanu a făcut chiar ea anunțul sfâșietor pe pagina ei oficială de Facebook. Ultimul ei frate, Ilie, a murit și artista este profund îndurerată de pierderea lui.

Maria Ciobanu, în doliu! Artista a făcut anunțul sfâșietor: „A murit…”
Artista a făcut anunțul trist chiar noaptea trecută printr-un mesaj scurt pe Facebook prin care își anunța pierderea și regretul.

„S-a stins din viață Ilie, ultimul meu frate. Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească!”, este mesajul scris de Maria Ciobanu, lângă poza cu ultimul ei frate.

În doar câteva ore Maria Ciobanu a primit sute de comentarii de la fanii care își arată regretul pentru pierderea suferită de artistă.

Marea doamnă a muzicii populare românești a mai avut un frate geamăn care a murit la vârsta de cinci ani, din cauza dezinteriei.
„A fost un microb de dizenterie de care ne-am îmbolnăvit toți, iar pe vremea aceea nu erau medicamente. Noi toți luăm leacurile băbești pe care mama ni le dădea, dar el nu a vrut. El a fost și mai firav din naștere și l-a luat Dumnezeu, avea doar cinci ani. Semănăm foarte mult, avea și el strungăreață ca și mine, și ca tata. De altfel, tata îl iubea foarte mult pe Gheorghe pentru că era foarte talentat. Era mai talentat ca mine”, a povestit, la un moment dat, Maria Ciobanu, potrivit Libertatea.