Șoc în lumea manelelor! Tzanca Uraganul, bătut chiar în timpul cântării! VIDEO ULUITOR

Șoc în lumea manelelor! Tzanca Uraganul, bătut chiar în timpul cântării! VIDEO ULUITOR

Grea este viața atunci când cânți pentru cele mai mari nume din lumea interlopă! După episodul deja celebru în urma căruia Florin Salam s-a ales cu un pumn în față, chiar în timp ce cânta la o nuntă, iată că istoria se repetă. De data asta, este vorba despre Tzanca Uraganul, care a fost protagonistul unei scene aproape identice.

Loading...

Imagini șocante au ajuns pe internet, care prezintă momentul când celebrul manelist Tzanca Uraganul este lovit, practic din senin, în plină figură.

Tzanca Uraganul, bătut chiar în timpul unei cântări
Este vorba despre un eveniment, de ce natură nu se știe sigur. Printre cei care au întreținut atmosfera s-a numărat și Tzanca Uraganul, care este bine cunoscut pentru faptul că este prezent la tot felul de veniment to staif, mai ales din lumea interlopă.

Totul părea să meargă ca pe roate, până când un bărbat, enervat cine știe de ce, decide că nu mai vrea să audă piesa manelistului. Așa că, ce să facă? L-a lovit direct în față! Momentul șocant a fost filmat și postat pe rețelele de socializare, adunând, bineînțeles, numeroase reacții.

Pericolul este un lucru bine cunoscut pentru manelist, care se învârte de ceva vreme prin astfel de cercuri. În calitate de entertainer, bineînțeles. Chiar recent, Spynews.ro dezvăluia că Tzanca Uraganul a fost prezent la o petrecere de eliberare, dată în numele lui Nicolae Duduianu, alias Pian, cel care îi este și unchi manelistului.