Totul este real! Imaginile care demonstrează că cei doi ar putea fi actori de filme pentru adulți

Totul este real! Imaginile care demonstrează că cei doi ar putea fi actori de filme pentru adulți

A apărut filmul XXX cu Bianca și Livian! Inițial apăruseră imaginile fierbinți, interzise minorilor cu cei doi, iar acum a apărut și filmul.

Loading...

Este vorba despre o ședință foto cu Livian și Bianca, ce s-a transformat într-una indecentă în momentul în care Livian s-a dezbrăcat în lenjerie intimă și s-a apropiat de Bianca, sugerând un act sexual. În acest timp, Bianca avea mâna pe fundul lui Livian.

Mai mulți internauți au spus după apariția imaginilor că acestea ar fi fake, dar acum a apărut adevărul, că era, într-adevăr, o ședință foto cu cei doi și că imaginile erau reale.

Imagini cu Livian și Bianca surprinși ca în filmele pentru adulți au stârnit numeroase reacții pe internet.

Livian e doar în lenjerie intimă, iar Bianca îi pune mâna pe fund. Cei doi stau într-o poziție desprinsă din filmele pentru adulți.

Fotografiile au stârnit numeroase reacții.

„Mai are putin copila🙄 si ne arata si zambila 😂😂😂”, a scris cea care a publicat fotografia pe Facebook.

Fotografia a adunat peste 1.100 de like-uri și sute de comentarii, multe însă negative. Au existat și fani care au remarcat că pozele ar fi lucrate în Photoshop.

„Sfânta Bianca, pe care o susțineți, vă place comportamentul ei?”, a scris cineva.

„No Biancă ți-am zis că ție îți trebuie un armăsar, nu ți-e rușine?”, a scris altcineva.

„Nu sunt fan Bianca, în astea nu sunt ei. Lucrat pe calculator”, a scris cel care a remarcat că pozele ar fi editate în Photoshop.

„Pentru bani sunt în stare să facă orice și oriunde. Vouă chiar nu vă e rușine, n-aveți părinți acasă să vă educe?”, a scris altcineva.