Fetița Andreei Bălan părea că își revenise, după ce a leșinat în casă. Artista a chemat din nou SMURD-ul! Clara s-a congestionat la față, iar un detaliu a îngrozit întreaga familie. Descoperirea medicilor:

Fetița Andreei Bălan părea că își revenise, după ce a leșinat în casă. Artista a chemat din nou SMURD-ul! Clara s-a congestionat la față, iar un detaliu a îngrozit întreaga familie. Descoperirea medicilor:

Andreea Bălan a trecut recent prin momente cumplite, artista fiind anunțată, în timp ce se afla la repetiții, că fiica ei cea mică a leșinat, după ce ar fi înghițit un obiect, în timp ce se afla singură în cameră.

Loading...

Andreea Bălan a trecut prin momente dramatice, artista fiind anunțată, în timpul repetițiilor, că mezina ei, Clara, a leșinat în casă, fără un motiv aparent. Soțul ei, George Burcea, a sunat-o, extrem de agitat, și i-a dat vestea, spunându-i că a chemat salvarea, fără a-i da însă mai multe amănunte.

Așa ceva n-am simțit niciodată
Invitată în platou la Xtra Night Show, artista a povestit că a fost în stare de șoc. „Am murit! Dragilor, ce am simțit în secunda aceea n-am simțit niciodată în viața mea. Nici când am fost înșelată, nici când m-am despărțit, nici când am pierdut bani, când am pierdut casa… Așa ceva n-am simțit niciodată’, a povestit Andreea.

În timp ce micuța Clara se afla alături de tatăl și bunica ei, Andreea a plecat ca o furtună spre casă, parcurgând drumul în doar 7 minute, în pofida traficului aglomerat reușind să ajungă înaintea salvării. Artista a povestit că a trecut prin toate stările posibile, până acasă făcând o mulțime de scenarii, care mai de care mai înspăimântătoare, iar asta pentru că nu știa în ce stare se afla Clara.

Mama Andreei a povestit ulterior că a lăsat-o pe micuță singură preț de câteva clipe, cât i-a pregătit laptele, iar la scurt timp, Clara a leșinat, ceea ce a făcut-o să suspecteze că ar fi înghițit un obiect aflat la îndemâna ei. Salvarea a constatat că fetița Andreei, care își revenise între timp, era în regulă, însă, la scurt timp, artista a fost nevoită să cheme din nou SMURD-ul, deoarece Clara s-a congestionat la față și a început să tușească îngrozitor.

Micuța a fost dusă la spital și s-a constatat că, de fapt, avea o amigdalită mai veche, care a recidivat, și a fost pusă sub tratament.