Cum a fost JIGNITĂ Oana Radu dupa ce si-a anuntat NOUA RELAŢIE! „Unii oameni mi-au spus că…”:

Cum a fost JIGNITĂ Oana Radu dupa ce si-a anuntat NOUA RELAŢIE! „Unii oameni mi-au spus că…”:

După ce s-a aflat că Oana Radu are un nou iubit, la aproape trei luni de la decesul fostului partener, artista a ţinut să facă primele declaraţii despre acest lucru.

Loading...

Invitată la XNS, Oana Radu a fost întrebată despre noua relaţie. Aşa cum, probabil mulţi vă aşteptaţi, artista a infirmat informaţia, spunând că tânărul alături de care s-a pozat nu este nimic mai mult decât un bun prieten.

Oana Radu a precizat că tânărul despre care noi am aflat că este iubitul ei, Cătălin Dobrescu, nu este nimic mai mult decât un bun prieten. Declaraţia artistei a lăsat, însă, loc de interpretări, asta pentru că Oana Radu a menţionat, la un moment dat, că orice ar face nu este nimic din ceea ce Alin, fostul său iubit, nu şi-ar dori pentru ea. În plus, artista a precizat că atunci când va simţi că trebuie să facă un anunţ în acest sens ea va fi cea care va da de veste.

Să fie artista doar diplomată în declaraţii? Nu de alta, dar nu înţelegem motivul pentru care Cătălin a pus o descriere atât de intimă la una dintre fotografiile cu ea „Me&U. Eu şi tu”, iar mai apoi, culmea, a şters poza. De altfel, un prieten virtual a ţinut chiar să-i şi felicite pe cei doi.

Uimitor este faptul că la puţin timp după ce a primit mesajul de felicitări, Cătălin Dobrescu a decis să şteargă poza respetivă. El a mai adăugat apoi altele, însă s-a ferit de descrieri ca cea precedentă.

„Au fost nişte poze pe care le-am postat pur şi simplu. Nu fac nimic din ceea ce el nu şi-ar dori pentru mine. Sunt un om liber, când voi avea un anunţ de făcut, îl voi face. Pe Cătălin îl ştiu de mulţi ani şi suntem prieteni buni. Eu am avut parte de susţinerea multor oameni, dar unii oameni mi-au spus că uite cât de mult l-ai iubit, pentru că deja ai un nou iubit”, a spus Oana Radu la „XNS”.