Imagini de colecție cu Viorica Dăncilă, în timp ce face baie de mulțime. Pensionarele au făcut coadă să-i sărute mâna. E ireal ce s-a întâmplat când a ajuns într-un sat:

Imagini de colecție cu Viorica Dăncilă, în timp ce face baie de mulțime. Pensionarele au făcut coadă să-i sărute mâna. E ireal ce s-a întâmplat când a ajuns într-un sat:

Candidata la președinție și adversarul lui Klaus Iohannis a încercat să-și mențină popularitatea, în special în rândul oamenilor simpli și pensionari.

Loading...

Liderul PSD a făcut mai multe drumuri prin țară, în special în zonele rurale, acolo unde oamenii simpli și amărâți au întâmpinat-o. Unii, în moduri neașteptate.

O serie de fotografii au devenit virale. În imagini, fostul prim ministru e înconjurata de un grup de pensionare, iar una din ele se apropie și îi sărută mâna.

Cine este jurnalista care a întrebat-o pe Dăncilă cum se calculează aria cercului? A fost forțată să-și dea și demisia
Jurnalista care a întrebat-o pe Viorica Dăncilă cum se calculează aria unui cerc este o mai veche cunoștință a fostului premier.

Viorica Dăncilă va ține minte toată viața întrebarea primită de la o reporteriță a televiziunii Realitatea în cadrul celei mai importante dezbateri electorale pentru turul 2 al alegerilor prezidențiale: ”Cum se calculează aria unui cerc”. Șefa PSD dusese bine discuția până atunci și chiar subliniase că spre deosebire de Klaus Iohannis ”care și-a luat 6 case din meditații”, ea a ajutat gratis elevi la matematică. Întrebarea a fost însă una surpriză iar Dăncilă a greșit răspunsul.

În luna martie a acestui an, Andreea Dumitrescu și-a dat demisia de la TVR după ce șefii acesteia au decis s-o retragă de la PSD pentru că era ”prea agresivă” cu partidul de guvernământ de la acea vreme. Ei i s-a oferit o variantă de compormis, respectiv să se ocupe de primării, însă reporterița nu a acceptat și a anunțat că-și va înainta demisia.

Cauza Andreei Dumitrescu a fost apărată la acea vreme de PNL, care a emis un comunicat prin care solicita conducerii TVR să revină ”asupra deciziilor care îi privesc pe jurnaliștii care și-au permis să deranjeze Partidul Social Democrat cu întrebări”. În ciuda acestui lucru, Andreea Dumitrescu și-a dat demisia de la TVR și a ajuns la Realitatea, televiziune care a acreditat-o marți seara la conferința Vioricăi Dăncilă organizată la sediul PSD.