Carmen Brumă a leşinat, aseara, la un eveniment monden! Vedeta a ajuns cu ambulanţa la spital. În ce stare e acum:

Carmen Brumă a leşinat, aseara, la un eveniment monden! Vedeta a ajuns cu ambulanţa la spital. În ce stare e acum:

Moment dificil pentru Carmen Brumă, aseara, la un eveniment monden din Bucureşti. Vedeta a leşinat şi a ajuns de urgenţă la spital, potrivit Unica.

Loading...

Carmen Brumă a trecut prin clipe grele aseară. Deşi s-a pregătit cu mare interes pentru acest moment şi a vrut să fie în centrul atenţiei graţie ţinutei pe care a purtat-o, socoteala de acasă nu s-a potrivit cu cea din târg, asta pentru că vedeta a avut parte de un moment greu.

Chiar dacă atunci când a ajuns era toată un zâmbet, din păcate, vedeta a fost în centrul atenţiei după ce i s-a făcut rău şi a leşinat. Carmen Brumă a luat parte, joi seara, la unul dintre cele mai aşteptate evenimente ale sfârşitului de an. După ce s-a pregătit intens pentru această gală, Carmen Brumă a ajuns în locul în care se desfăşoară evenimentul, însă bucuria nu a durat prea mult timp, pentru că i s-a făcut rău.

Carmen Brumă a leşinat şi a fost ajutată de cei de lângă ea să se aşeze până când ambulanţa a sosit la faţa locului. Carmen Brumă a ajuns de urgenţă la spital, acolo unde a fost supusă unui control.

Potrivit sursei citată, înainte de a fi luată cu ambulanţa, Carmen Brumă a oferit câteva detalii despre starea sa, spunând că s-a simţit foarte slăbită, precizând că stresul din ultima perioadă şi-a spus cuvântul. Din fericire, primele veşti despre Carmen Brumă, după ce a ajuns la spital, sunt îmbucurătoare, medicii transmiţând că vedeta se simte bine.

Carmen Brumă este renumită datorită unui stil de viaţă sănătos pe care îl promovează, precizând că deşi renunţă la anumite plăceri culinare, ea este fericită că, în final, ceea ce vede în oglindă este ceea ce şi-a dorit.

„Sunt oameni care mă compătimesc că nu-mi fac poftele, dar eu nu percep lucrul acesta ca pe un lucru pe care mi-l doresc. În viaţa asta renunţăm la unele lucruri pentru a le avea pe altele. Pentru mine mai mare plăcerea este să mă uit în oglindă să văd cum arăt, decât să mănânc la orice oră din zi şi din noapte”, a spus Carmen Brumă la Antena Stars.