Carmen de la Sălciua s-a pozat goală în așternuturi. Cu cine și-a petrecut noaptea în lipsa lui Culiță Sterp:

Carmen de la Sălciua s-a pozat goală în așternuturi. Cu cine și-a petrecut noaptea în lipsa lui Culiță Sterp:

Carmen de la Sălciua iese din nou în evidență și a posta mai multe imagini care au pus multe semne de întrebare în mintea fanilor.

Loading...

Carmen de la Sălciua și-a început ziua cum nu se poate mai bine, cu o ședință foto pe care a împărtășit-o cu fanii ei.

Cântăreața este foarte activă în online și postează imagini cu ea în fel și fel de ipostaze, dar imaginile de dimineață sunt cu totul incendiare.

A postat două fotografii pe Instagram în care apare goală în așternuturi, în poziții extrem de provocatoare.
„Buna dimineața din așternuturi 🤪!”, este mesajul scris de Carmen de la Sălciua pe Instagram.

Fanii au luat-o imediat la rost și au întrebat-o cine i-a făcut pozele având în vedere că soțul ei, Culiță Sterp este plecat.

„Și vrei sa te dai o femeie finuța, cu caracter, doar ca din păcate nu îți prea iese… In afara de voce nu prea ai cu ce sa te mândrești decât cu figurile care le postezi zi de zi și cu formele pe care vrei sa ți le vadă tot poporul, iar cu buzele tale te-ai stricat de tot și totuși te crezi o divă! mai bine rămâneai femeia simpla ce erai înainte pentru ca acum ai ajuns prea plină de tine și ai impresia ca nimeni nu mai este ca tine 😉”, a scris un internaut răutăcios pe Instagram.

Cei care o apreciază i-au luat imediat apărarea: „Voi astia care comentati in numele lui Carmen cred ca azi noapte ati stat la fereastra si ati vazut cu cine a fost ✌ , sa pur si simplu frustrarea va face sa scoateti la iveala ce aveti mai prost de spus pe gura ✌ ! Carmen , te pup ♥️😘 !”