Oana Lis, în ipostaze intime cu Adrian Minune

Oana Lis, în ipostaze intime cu Adrian Minune

Oana Lis, una dintre cele mai sincere și asumate vedete de la noi a postat pe contul ei de Facebook o fotografie care le-a cam dat de gândit fanilor săi. Soția lui Viorel Lis s-a afișat într-o ipostază tandră cu nimeni altul decât manelistul Adrian Minune!

Loading...

Oana Lis și-a surprins fanii din nou, cu o ipostază la care nimeni nu s-a gândit vreodată! Pe contul ei de Facebook, soția lui Viorel Lis a postat o fotografie cu ea și Adrian Minune, la care a adăugat 2 dintre versurile unei manele cunoscute, cântate de către artist.

„Aș da zile de la mine, să mai fiu o zi cu tine” a scris Oana Lis, în dreptul imaginii pe care a postat-o pe rețeaua de socializare.

Se vede clar că fotografia este una făcută acum ceva timp, căci Oana Lis pare mai tinerică, iar look-ul este unul diferit puțin față de cel pe care îl are astăzi. Fotografia este una extrem de intimă, căci Oana Lis și Adrian Minune împart împreună același scaun și manelistul chiar ține mâna pe piciorul blondinei.

Fanii au fost extrem de șocați la vederea imaginii, însă din fericire și-au dat seama că cei doi cel mai probabil s-au fotografiat la un eveniment la care au participat împreună și, probabil, la care Adrian Minune a și cântat.

Oana Lis, despre relația cu Corneliu Vadim Tudor

Zilele trecute, Oana Lis le-a povestit fanilor săi de pe Facebook faptul că nu s-a dat niciodată în lături de la discuțiile cu bărbații, iar cu regretatul Vadim stătea cu orele la telefon.

„Cu domnul Vadim stăteam câte o ora la telefon discutand foarte deschis si calm!!!🤗 / Am cunoscut miniștrii,președinți de stat,etc,dar,deși sunt o fata de la țara,nu m am lăsat intimidata niciodată! Suntem toti oameni muritori 😉☺️”, a spus soția lui Viorel Lis.