Reacția lui Dăncilă, întrebată dacă știe Teorema lui Pitagora:

Reacția lui Dăncilă, întrebată dacă știe Teorema lui Pitagora:

Viorica Dăncilă, candidatul la alegerile prezidențiale 2019, turul doi, a comentat, joi seară, anunțul făcut de DNA, potrivit căreia nu urmează ca liderul PSD să fie chemat, vineri, la Direcția Națională Anticorupție.

Loading...

Viorica Dăncilă a precizat că există o plângere depusă împotriva ei pe data de 15 noiembrie și că ar putea fi chemată la DNA în zilele de luni, marți sau miercuri.

“Este doar pe jumătate falsă. Am spus cu câteva zile înainte că toți cei care au candidat împotriva lui Iohannis au avut dosare penale – Ponta, Barna. Pe 15 noiembrie a fost depusă plângere împotriva mea. DNA a spus că nu mă cheamă mâine, nu că nu mă va chema la DNA luni, marți sau miercuri. De invitat la DNA în urma acestei plângeri, cu siguranță DNA mă va chema”, a răspuns Dăncilă la întrebarea “cum comentează informația falsă că mâine ar fi chemată la DNA?”.

Răspunsul lui Dăncilă la întrebarea “Care este teorema lui Pitagora”

Liderul PSD a primit din nou din partea jurnaliștilor o întrebare legată de matematică, respectiv să spună care este teorema lui Pitagora.

“Am spus că nu mai răspund la astfel de întrebări, că ne vom concentra pe probleme la zi. Dar pe urmă vor spune iar că nu am știut, așa că vă spun – suma pătratelor catetelor e egală cu pătratul ipotenuzei”, a răspuns Dăncilă.

Anunțul privind organizarea conferinței de presă

”Voi prezenta în această seară viziunea mea, profilul de preşedinte, angajamentele pe care mi le iau în faţa poporului român şi obiectivele strategice pe care mi le propun în calitate de Preşedinte al României. Evenimentul va avea loc la Palatul Parlamentului, Sala Spiru Haret, începând cu ora 18:00. Accesul este liber pentru toţi reprezentanţii mass-media, iar intrarea se face pe baza legitimaţiei de presă şi a actului de identitate, la intrarea S2, începând cu ora 16:00”.

Este a doua întâlnire cu presa organizată de Dăncilă în această săptămână, prima având loc marţi, aproape simultan cu dezbaterea organizată de preşedintele Klaus Iohannis.

”Mâine (n.r., joi) îmi voi prezenta programul pentru alegerile prezidenţiale. Am aşteptat să prezentăm acest program în cadrul confruntării dintre mine şi Klaus Iohannis. Voi răspunde ca de obicei întrebărilor care vin de la presă. Vineri voi avea un discurs final pentru români, mă voi adresa tuturor cetăţenilor români şi astfel voi închide campania electorală”, a anunţat miercuri seară, Viroica Dăncilă.

Sursa: News.ro