5 semne că o rudă moartă se află în apropierea ta:

5 semne că o rudă moartă se află în apropierea ta:

Pentru mulți dintre noi, moartea unei persoane dragi poate fi un prag imposibil de depășit. În anumite situații, acest lucru duce la imaginarea de lucruri care nu sunt, cu adevărat, acolo. Însă, acesta nu este cazul mereu. Sunt unele situații în care cei dragi chiar se află lângă tine și te protejează de dincolo de mormânt.

Loading...

1. Visele – Da, visele sunt un canal de comunicare cu cei morți. Dacă o rudă continuă să apară în vis, acest lucru înseamnă că se află lângă tine.

2. Obiecte în cale – Dacă te trezești cu diverse obiecte în calea ta, mai ales unele cu semnificație emoțională, poate fi un semn de la o rudă moartă, prin care te informează că încă ține la tine.

3. Mirosuri – Asociezi un anumit miros cu o rudă? Simțitul acestui respectiv miros în momente spontane este un semn al prezenței unei rude care a murit.

4. Atingeri – Câteodată poate părea că ești atins, deși ești singur în cameră? Acesta este semnul clar că o persoană iubită încearcă să comunice din mormânt.

5. Activitate electrică bizară – Prezența unor spirite poate duce la un comportament ciudat din partea electronicelor.

Ai experimentat vreodată unul dintre aceste semne? Dacă da, există șanse mari să fie indicii că o rudă pierdută încearcă să comunice cu tine.