Brigitte Pastramă aruncă BOMBA: „Pe vremea când fostul meu soț îți dădea una scurtă pe câteva sute de euro…”

Brigitte Pastramă aruncă BOMBA: „Pe vremea când fostul meu soț îți dădea una scurtă pe câteva sute de euro…”

Brigitte Pastramă riscă să fie dată în judecată de Raluca Podea. Iată cum o amenință blondina pe actuala soție a lui Florin Pastramă.

Loading...

Fosta logodnică a lui Florin Pastramă, Raluca Podea, și actuala lui soție, Brigitte, își aruncă una alteia replici din ce în ce mai acide. Pe pagina ei de Facebook, Brigitte a făcut din nou referire la celebrul „Dosar al prostituatelor de lux”, în care numele Ralucăi Podea este menționat.

În plus, bruneta a scris și că Florin Pastramă nu este singurul bărbat pe care îl are în comun cu Raluca Podea și că fostul ei soț ar fi plătit-o pe blondă pentru a întreține relații intime cu ea.

„Întrebare de baraj: cu ce te ocupi, miss Raluca Podea?
Din ce te întreții, de îți permiți să vorbești la adresa mea???

PS: Pe vremea când fostul meu soț îți dădea una scurtă pe câteva sute de euro și te-am sunat, iubita cui cine era????🤷🏻‍♀️”, a scris Brigitte Pastramă pe pagina ei de Facebook.

Raluca Podea amenință că o dă în judecată pe Brigitte Pastramă
„Sunt niște acuzații foarte grave, eu o s-o acționez pe această doamnă Pastramă în judecată, nu cred că are dovezi să poată discuta despre mine această doamnă. Cu ce mă ocup? Știe toată lumea cu ce mă ocup, părinții mei au o firmă de transport, eu lucrez în televiziune. Eu nu am întrebat-o pe dumneaei cu ce se ocupă că, de bine de rău, știm cu toții că se duce moca. Decât să te duci moca, mai bine stai și dormi în pat. Ai avut de-a face în trecut cu dl Ilie Năstase? Nu, d-asta spun că sunt niște acuzații foarte grave, o s-o dau în judecată. Se vede pe chipul dânsei că e o femeie frustrată, o bătrână și prefer să nu intru în conflict cu dumneaei.

Doamna Pastramă cu ce se ocupa înainte să-l cunoască pe dl Ilie, că în căsnicia cu dumnealui a încercat să strângă averi ca acum să le vândă. Era o prăpădită. Adică despre ce vorbim? Mi se pare penibil ca tu, o femeie de moravuri ușoare, să vii să-ți dai cu părerea referitor la mine. Să nu mai aducem aminte că așa a făcut și cu alte doamne din showbiz cărora le-a furat bărbații înaintea mea. Nu te mai da ziua doamnă, noaptea damă, că nu e cazul“, a declarat Raluca Podea.

Blonda sexy crede că Brigitte s-a îmbogățit de pe urma căsniciei cu Ilie Năstase, uitând că a fost model și că fostul ei soț a murit pe când ea avea doar 26 de ani, lăsându-i ei toată averea.