Ce a pățit Andra Măruță în timpul ultimului concert, de la Craiova! Ce au făcut spectatorii din primul rând:

Ce a pățit Andra Măruță în timpul ultimului concert, de la Craiova! Ce au făcut spectatorii din primul rând:

A avut loc încă un concert incendiar marca ”Andra”, iar de data aceasta vedeta a mers la Craiova. A fost întâmpinată cu aplauze îndelungate de oamenii care îi îndrăgesc piesele, iar atmosfera a fost, se poate spune, electrizantă.

Loading...

Spectatorii din primele rânduri au fost privilegiați, fiind foarte aproape de vedeta preferată, iar la un moment dat i-au oferit Andrei și o mare surpriză. Au încins o horă românească de toată frumusețea, momentele fiind emoționante. Concertele Andrei sunt, de fiecare dată, demonstrații de forță artistică indiscutabilă, iar alături ea au pășit pe scenă artiști renumiți care au transformat seara într-un adevărat spectacol de gală. Încântată, Andra a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook, mulțumind celor care au venit pentru a o vedea și asculta.

”Mulțumesc, Craiova! A fost o plăcere să ne revedem! Am trăit clipe de neuitat la „Tradițional” impreuna cu Orchestra Fraţilor Advahov în inima Olteniei. Aștept cu nerăbdare umătorul concert „Tradițional”, la Cluj, chiar de Ziua Națională. Știu că biletele sunt epuizate de mult timp, că mă așteptați cu drag. Și eu sunt foarte bucuroasă că merg acasă, mai ales într-o zi specială pentru noi, românii. Mai e puțin!”, a scris Andra pe pagina sa de socializare.