Ce lovitură! Cifrele orei spun tot! Se configurează un rezultat BOMBĂ la alegeri:

Ce lovitură! Cifrele orei spun tot! Se configurează un rezultat BOMBĂ la alegeri:

EXIT POLL ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 turul II. Diferenţa dintre cei doi candidaţi din turul II al alegerilor prezidenţiale creşte, potrivit datelor din cele două exit-poll-uri de pe piaţă la ora 16.00, precizează surse oficiale pentru STIRIPESURSE.RO.

Loading...

Astfel, potrivit sondajului CURS-Avangarde, Klaus Iohannis este la 61% în preferinţele electoratului, faţă de 58% la ora 14.00. Viorica Dăncilă este la 39%, în scădere cu trei procente faţă de ora 14.00.

Sondajul IRES arată o diferenţa ceva mai mică, 60%-40% în favoarea lui Klaus Iohannis, potrivit unor surse politice.

Lideri PSD discută la sediul central al partidului, în prezența candidatului la prezidențiale, Viorica Dăncilă, despre prezența la urne și mobilizarea electoratului social-democrat. La sediul PSD se află, printre alții, Lia Olguța Vasilescu, șeful campaniei PSD, secretarul general Mihai Fifor, președintele executiv Eugen Teodorovici, fostul ministru al Agriculturii, Petre Daea. Social-democrații susțin că, din estimările lor, Dăncilă ar avea un scor cu cifra 4 în față.

La fel ca în primul tur al alegerilor prezidenţiale, Centrul de Sociologie Urbană și Regională – CURS şi Avangarde realizează sondaj de tip exit-poll şi în cel de-al doilea tur al alegerilor prezidenţiale.